Erhvervsforening bag møde<br> med Christine Feldthaus

Erhvervsforening bag møde
med Christine Feldthaus

5. juli 2016 - kl. 5:12 - af

For tredje gang inviterer Sæby Erhvervsforening, Skagen Erhvervsforening og Frederikshavn Erhvervsforening til Erhvervs-Get-Together på Knivholt med foredrag ved Christine Feldthaus, god mad og rig mulighed for at networke og knytte kontakter til andre virksomheder fra området. Årets hovedsponsorer er Scandic The Reef og Spar Nord.

Torsdag den 25. august er det igen tid til årets erhvervsarrangement, hvor du kan mødes med andre erhvervsfolk fra Frederikshavn kommune og høre et inspirende indlæg ved Christine Feldthaus om at spytte ud og trænge igennem med dine budskaber.

I 2015 var der 340 deltagere, og der er ikke ubegrænsede pladser. Tilmeld dig derfor allerede nu. Vi håber at se dig!

TID OG STED
Torsdag den 25. august klokken 15.30 – 20.00, Knivholt Hovedgaard, Hjørringvej 180, 9900 Frederikshavn.

TILMELDING OG PRIS
Tilmeld dig senest 22. august: www.erhvervshusnord.nemtilmeld.dk/110/

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Erhvervsforening bag møde
med Christine Feldthaus'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER