Beachhandball holdet<br> Drømmen Lever på banen

Beachhandball holdet
Drømmen Lever på banen

5. juli 2016 - kl. 1:22 - af

Beachhandball holdet Drømmen Lever (Team Sæby HK til DM) deltog i weekendeni en EBT turnering i Italien, Gaeta, for at spille Beach handball!

Det er første gang nogensinde at et dansk damehold har været til en EBT turnering (European Beach Handball Tour). Mette Kjærsgaard har sendt os denne beretning:

Vi spillede tre kampe lørdag, som vi alle vandt! Søndag stod den på semifinale, hvor vi desværre tabte efter en tæt shootout! Bronzekampen blev spillet mod Zagreb, der lige nu ligger nummer to i den samlede EBT-turnering! Her vinder vi i shootout..

Tak til sponsorer
Det har været en fed oplevelse, som vi kun har kunne få stablet på benene, grundet vores sponsorer..! Så endnu en gang, tak til Intersport i Sæby for vores tøj og stort tak til vores anonyme sponsor.. I har været med til at føre vores projekt “drømmen lever” ud i Europa..

Hele vores budskab med dette projekt er at få sat Beach handball i fokus igen, få åbnet landsholdene, så unge talenter har en fremtid og et mål med at løbe rundt i sandet.. Det er en sport i udvikling og den bliver kun større og større! Der er snak om at det skal blive en OL-disciplin i 2024.. Hvilket vil være virkelig stort!

Nu er den fremtidige plan at komme til Grand Canaria og spille EM for klubhold her i november måned, for igen at få vist resten af Europa at Danmark stadig er interesseret i at være med i den sjove ende af skalaen, til EM og VM, når landsholdene forhåbentlig snart bliver åbnet igen!

Næste år har vi planer om at være med i kampen om at komme til EBT finalestævnet i 2018! Dvs at vi skal ud og have skrabet point sammen, til diverse EBT turneringer rundt omkring i Europa, så vi til sidst har nok point, til at være med blandt de aller bedste i Europa!

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Beachhandball holdet
Drømmen Lever på banen'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER