Ravsliberens naboer i Sæby<br> skræmte to tyve væk i nat

Ravsliberens naboer i Sæby
skræmte to tyve væk i nat

4. juli 2016 - kl. 11:06 - af

To indbrudstyve blev opdaget af naboer, da de to ved 02.45-tiden natten til mandag begik indbrud hos Ravsliberen på Algade i Sæby.

-Da tyvene så sig opdaget af en beboer i området, fik de travlt med at stikke af og tabte undervejs deres koben i flugten. Tyvene har brugt kobenet til at bryde et vindue op, og den ene tyv har været inde i museet, oplyser Nordjyllands Politi.

– Vi hørte først om det, da vi mødte her til morgen. De har ødelagt for mere, end der er stjålet, tror vi, og det er da træls. Nu sikrer vi fra i dag butikken endnu mere, så det bliver helt umuligt at bryde ind, fortæller ravsliber Frants Kristensen.

Nordjyllands Politi beskriver tyvene som to mænd, 175-180 centimeter høje, kraftige af bygning, iført hættetrøjer og sorte jogginbukser. Tyvene løb væk fra Algade via en sti.

Har du set eller hørt noget i nat eller i øvrigt ved noget, så kontakt Nordjyllands Politi på telefon 114.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ravsliberens naboer i Sæby
skræmte to tyve væk i nat'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER