Skjold Sæby skal køre langt for<br> at spille i Danmarksserien

SONY DSC

Skjold Sæby skal køre langt for
at spille i Danmarksserien

28. juni 2016 - kl. 12:05 - af

IF Skjold Sæby har efter den flotte oprykning til Danmarksserien – landets fjerde bedste fodboldrække – fået navnene på modstanderne efter sommerferien.

Det bliver Holstebro, Lyseng, Lystrup, Randers Freja, Skanderborg, Skovbakken, Vatanspor, AaB og Aarhus Fremad, altså med andre ord nogle længere ture end i den forgange sæson med for eksempel Hjørring og Brønderslev som modstander.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold Sæby skal køre langt for
at spille i Danmarksserien'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER