Fortæl kommunen, hvis du<br> er træt af huller i vejen

Fortæl kommunen, hvis du
er træt af huller i vejen

26. juni 2016 - kl. 12:06 - af

Frederikshavn Kommune vil gerne have et praj, hvis du opdager et hul i vejen, for kommunen er klar til at hjælpe dig, før du bliver rigtig sur.

Borgerne er også meget velkomne til at give kommunen et praj, hvis der er andet, der kan gøre dig godt sur, og som de gode mennesker i Park og Vej-afdelingen kan gøre noget ved. Du skal nok ikke skrive, hvis du er træt af svigermor.

Kører du i det samme hul i vejen hver dag? Bliver du irriteret over et skovsvin, der har dumpet en skraldesæk? Jamen, måske har vi ikke opdaget det endnu, så sig det til os: Frederikshavn Kommunes Park og Vej vil gerne have at du giver dem et praj. Så gavner det også dit blodtryk – og alle andres, skriver kommunen.

For at få mere at vide – og give et praj – klik her.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fortæl kommunen, hvis du
er træt af huller i vejen'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER