Dejlig træt efter super<br> oplevelse for krop og sjæl

Dejlig træt efter super
oplevelse for krop og sjæl

26. juni 2016 - kl. 14:41 - af

Formanden for Sæby Motions Cykel Klub, Tommy Thomsen, deltog i flot stili motionsløbet fra vestkysten til østkysten – Coast2Coast – og har lavet denne fine beretning om oplevelsen.

Dejlig træt efter en super oplevelse for både krop og sjæl
For første gang prøvede jeg at køre 130 kilometer på MTB i nat. Start fra Skallerup klokken 22.22 sammen med 274 andre som havde valgt denne rute i Coast2Coast løbet. En dejlig måske lidt for flad rute, men sikke oplevelser under vejs.

Fin tvist ved Nordsø Ocenarium i Hirtshals, hvor vi kørte igennem hovedbygningen med det store bassin med klumpfisk og det hele. Spiste kyllingelår med vin på Ruths Hotel i Skagen – klasse!

Det er noget helt specielt at køre igennem Skagens gader omkring klokken 02.00 og se festklædte mennesker på vej hjem. Man kan kun gætte på, hvad de tænker om en flok svedige og ikke helt så rene cyklister komme prustende forbi. Flot syn med Den Tilsandede Kirke mod nattehimlen og de mange lys på vandet fra bådene, der ankrer op i Aalbæk Bugten.

Som natten skrider frem bliver snakken i grupperne mindre, og man kan i stedet nyde suset fra de mange hjul, når de kører på grusvejene. Målportalen ved Palmestranden i Frederikshavn blev passeret klokken 04.24. Selv om det ikke var et løb på tid, skal kæden selvfølgelig holdes stram, og jeg er ganske godt tilfreds med at kunne køre turen på seks timer.

Tak til Rico og Co. for en event med høj klasse. Til næste år kunne jeg dog godt tænke mig, at lyset i Hirtshals Fyr var tændt, og der ikke er rullet ned for solen, når vi rammer Palmestranden. Også stor tak til Troels for godt makkerskab under hele turen.

Formanden fortæller, at cirka 20 medlemmer af Sæby Motions Cykel Klub deltog i Coast2Coast.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dejlig træt efter super
oplevelse for krop og sjæl'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger