Aalborg Symfoniorkester og<br> Michael Carøe på Sæbygaard

Aalborg Symfoniorkester og
Michael Carøe på Sæbygaard

26. juni 2016 - kl. 13:10 - af

Søndag den 21. august er der lagt op til en forrygende sommerkoncert på Sæbygaard, når Aalborg Symfoniorkester med Michael Carøe, Bobo Moreno og Ria Jones som solister gæster Sæby.

Aalborg Symfoniorkester præsenterer Den Store Sommerkoncert 2016 med nogle af de mest spillede og elskede sange fra USA´s største hitmagere – sange som Frank Sinatra, Tom Jones, Liza Minnelli, Natalie Cole med flere har givet evigt liv.

Disse dejlige ørehængere tilsat den fornødne portion humor og charmerende underholdning fra nogle af de største danske croonere, Bobo Moreno og Michael Carøe, samt fantastiske Ria Jones giver en sommerkoncert, som i sig selv bliver uforglemmelig.

Billetter kan købes på Billetnet, i Spar Nord og på Sæby Turistbureau. Spar Nord i Sæby er hovedsponsor for koncerten, som også støttes af Sæby Golf Klub, Fonden Sæbygaard Slot og Julius Arenfeldt. Henrik Røde Jensen samler trådene.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aalborg Symfoniorkester og
Michael Carøe på Sæbygaard'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER