Vind billetter til Cirkus<br> Dannebrog i Vendsyssel

Vind billetter til Cirkus
Dannebrog i Vendsyssel

25. juni 2016 - kl. 0:04 - af

Cirkus Dannebrog besøger flere byer i Vendsyssel i denne sommer,og netmedierne SæbyAvis.dk og HjørringAvis.dk giver læserne chance for at vinde billetter til forestillingen lige dér, hvor du har lyst til at opleve det traditionsrige cirkus, som gæster Sæby fredag den 8. juli klokken 18.30.

Cirkus Dannebrog er klassisk cirkus – romantisk og præcis som i gamle dage men med nye moderne artister.

Årets forestilling byder blandt meget andet på et helt unikt nyt nummer med dobbelt svingende trapez, og Cirkus Dannebrog garanterer, at vi aldrig har set lignende. To akrobater bliver kastet synkront gennem luften og giver publikum et herligt sug i maven.

Konkurrencen:
Hvis du vil vinde to billetter til Cirkus Dannebrog, skal du blot sende en mail til redaktionen – klik her – og oplyse dit navn, adresse og telefonnummer – og så fortælle navnet på cirkusdirektøren. Sidst frist for at deltage i konkurrencen om billetter til forestillingerne i Vendsyssel – se turneplanen nederst i artiklen – er søndag den 26. juni klokken 18.00. Vinderne får også direkte besked.

Mange stjerner og roser
– Vi får rigtig mange roser for en fin forestilling, og flere aviser har givet os hele fem stjerner. Det er vi meget glade for, og vi er altid glade for at være i Vendsyssel, siger cirkusdirektør Agnete Louise Enoch.

Publikum kommer i år også til at opleve et helt nyt verdensklasse nummer, hvor jongløren står bag på en ATV motorcykel, mens han blandt andet jonglerer med brændende kegler. En anden helt ny og spændende oplevelse er cykelartisten, der kører over forhindringer på en to meter høj et-hjulet cykel.

Selvom forestillingen byder på mange topmoderne numre, kommer gæsterne i teltet også til at opleve klassisk romantisk cirkus, når det er bedst. Fra Italien præsenterer Cirkus Dannebrog blandt andre nordens største elefanter, som vejer fire tons stykket.

Gratis Cirkus Zoo
Som de første i Danmark og noget helt nyt inviterer Cirkus Dannebrog store og små til at komme helt tæt på dyrene.

I alle byer er der gratis Cirkus ZOO i tidsrummet klokken 12 – 17 dagligt, hvor alle er velkomne på pladsen, såfremt vejret holder. Dyrene må fodres med forsigtighed med medbragte æbler, gulerødder eller brød.

Cirkus Dannebrog og Familien Enoch glæder sig til at byde alle gæster velkommen til sæson nummer 40.

Turen i Vendsyssel
Hjørring 25. og 26. juni kl. 15.00
Frederikshavn 28. juni kl. 18.30
Hals 6. og 7. juli kl. 18.30
Sæby 8. juli kl. 18.30
Skagen 9. juli kl. 18.30 og 10. juli kl. 16.00
Tversted 11. juli kl. 18.30
Hirtshals 12. og 13. juli kl. 18.30
Lønstrup 14. juli kl. 18.30

Mød artisterne i Cirkus Dannebrog ved at klikke her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vind billetter til Cirkus
Dannebrog i Vendsyssel'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER