FOF – din aftenskole klar<br> med nyheder i Sæby

FOF – din aftenskole klar
med nyheder i Sæby

25. juni 2016 - kl. 16:27 - af

FOF Vendsyssel har allerede en del interessante nyheder klar også i Sæby, inden man fra 1. juli på hjemmesiden kan se alle kurserne i efteråret. I dagene 5. og 6. august lander det trykte katalog som en god tradition i postkasserne.

Aftenskolen tilbyder i Sæby blandt andet et kursus med titlen Mac for begyndere. Det handler om opsætning af Mac, valg af programmer, sikkerhedskopiering, optimering, genveje på tastatur samt grundlæggende brug af Mac computer.

-Medbring din egen Macbook pro, air eller hvad du nu har – så sørger vi for du kommer godt igang, siger lederen af Folkeligt Oplysnings Forbund, FOF, Kirsten E. Højrup.

Mac for begyndere kører i perioden 22. september til 6. oktober med tre undervisningsdage – torsdag klokken 18.00 – 20.45 hos Click i Grønnegade Sæby.

Underviseren er indehaver af fotoforretningen Click og netavisen SæbyAvis.dk, Henrik H. Christensen, som hos FOF underviser i kamera, studiefoto, mac og droneflyvning.

Dronekursus i Sæby
Han underviser også på kurset for dig, som har – eller som planlægger at få – en drone, og gerne vil lære at bruge den både kreativt og forsvarligt.

– Du får alle de nødvendige kompetencer til lovlig flyvning gennem både teoretisk viden og praktisk flyvning. Det handler om for eksempel vejrforhold, kortlæsning, lovgivning og regler – og så det sjove: flyveteknik og kamerateknik, siger Henrik H. Kristensen.

Hvis du ønsker det, kan du som dronepilot søge godkendelse hos Trafikstyrelsen efter kurset, som foregår over tre torsdage fra klokken 19.00-21.45 hos Click i perioden 27. oktober til 10. november.

Mere info og tilmelding
Det er muligt at forhåndstilmelde sig, og du kan få meget mere at vide om FOF – også om tilmelding – ved at klikke her.

Besøg Dagens.dk for flere nyheder

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'FOF - din aftenskole klar
med nyheder i Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger