Jacobs Fiskerestaurant har<br> indtaget Aalborg med succes

Jacobs Fiskerestaurant har
indtaget Aalborg med succes

23. juni 2016 - kl. 12:21 - af

Det går rigtig godt for den fra Sæby kendte Jacobs Fiskerestaurant’s nye flotte og store restaurant på adressen Ved Stranden 4 midt i Aalborg.

Kom til Aalborg og nyd Jacobs store fiske- og skaldyrsbuffet, lokker restauranten på hjemmesiden, så den udfordring tog SæbyAvis.dk med glæde op.

Vi kan med stor fornøjelse berette, at Aalborg er blevet beriget med en rigtig fiskerestaurant, hvor den store fiske- og skaldyrsbuffet er det store trækplaster, men restauranten byder også på flere a la carte retter, børnemenu og desserter.

Det er for eksempel Jacobs supermøre 350 grams ribeye af Irsk Angus på bund af lækre saute serveret med smagfuld demi-glace og kokkens valg af kartofler.
Eller Jacobs grillet kyllingebryster på salatbund med bacon, ananas, rødløg, salattern, oliven og tomat. Hertil serveres karrydressing og pommes.

Mon ikke de fleste kender den meget populære og roste fiske- og skaldyrsbuffet fra restauranten på havnen i Sæby. I Aalborg får man som gæst stort set det samme spændende, velsmagende og lækre udbud fra havets store spisekammer.

Der er noget for enhver smag, og det er lige fra supper over de unikke fiskefrikadeller til skaldyr og så med alt det der imellem samt et unikt spændende udvalg af tilbehør. Det er ganske enkelt suverænt godt, så hvis du er på tur til Aalborg, kan vi anbefale et besøg hos Jacobs, der i Aalborg åbner alle dage klokken 17.

Dette kunne måske friste også i Aalborg:
Overflod af krabbeklør, jomfruhummere, røde krebs, muslinger, rejer, røgvarer, lune fiskefade med fisk fra dagens auktion, indbagte rejer, blæksprutteringe, små forårsruller, fiskefileter, diverse salater og grøntsager, flødekartofler, fiskesuppe, hummersuppe. Masser af lækkert tilbehør, hjemmebagt brød samt frugt.

Restauranten er meget større end den, vi kender i Sæby, og betjeningen og personalet er også i Aalborg utrolig venlige og imødekomne. Der er fart på, for selv denne onsdag aften var der rigtig mange gæster både indendørs og ude, hvor der også serveres og betjenes i fin stil.

Det er indehaver Jacob Jensens bror, Thomas, der sammen med Jacobs datter Mathilde leder restauranten i Aalborg, hvor der hele tiden bæres til af nye friske varer. Mums.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jacobs Fiskerestaurant har
indtaget Aalborg med succes'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger