Sæby HK vandt guld til DM i Beach Håndbold

Sæby HK vandt guld til DM i Beach Håndbold

21. juni 2016 - kl. 8:25 - af

De ”gamle” landsholdsspillere fra Beach Handball har samlet et hold under navnet Sæby HK senior damer, og de har fundet et par sponsorer, bl.a. Intersport Sæby og en anonym sponsor, der har gjort det muligt for dem at lave sloganet “Drømmen lever”.

Hele deres budskab går ud på at få vækket liv i DHF, i håb om at få åbnet for landsholdene igen, og planen videre hen er, at nu hvor de har vundet DM, vil de spille EM for klubhold på Grand Canaria i november måned.

De har vundet to kvartstævner, et på Amager og et i Roslev forrige weekend, og så var de 10 bedste hold udtaget til at skulle spille DM i Kerteminde lørdag, hvor det så blev til guld til Sæby HK med en flot 2-0 sejr i finalen over Roskilde. I semifinalen blev DHG Odense slået 2-0.

Holdets træner Morten Holmen, der også tidligere var landstræner for det danske Beach landshold, inden det blev nedlagt siger: ”Med den store fremgang for Beach håndbold på verdensplan, og det at Beach håndbold muligvis kommer på OL programmet, så er det svært at forstå, at der ikke skal være et Beach landshold”.

Det var Kerteminde Nordstrand, der dannede en flot ramme om DM-finalestævnet på Rødbillet Beach Handball Tour 2016, hvor der blev dystet om DM-titlerne for både ungdom, senior og oldies.

Danmarksmesterskaberne for både U-16 piger og drenge, U-18 piger og drenge, senior damer og herrer samt oldies damer blev lørdag afgjort på Kerteminde Nordstrand, hvor rigtigt mange tilskuere var mødt op og udgjorde en festlig kulisse for de mange spændende kampe i sandet.

”Vi har set et vanvittigt højt niveau på hele Touren, og der har i dag været hård kamp om medaljerne”, siger DHF’s Beach Handball-konsulent Christian Køhler og uddyber:

”Holdene har haft stor fokus på at spille det rigtige Beach Handball med to point-scoringer, det har betydet både meget spændende, men også enormt seværdige kampe”.

”Det er gået rigtigt godt i år med en meget positiv stemning rundt om på strandene. Beach Handball kan så meget – alle kan være med, og stemningen er helt unik på en måde, så selv de hold, der går hjem og har tabt, går glade herfra”, tilføjer formanden for DHF’s Beach Udvalg, John Kruse.


 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HK vandt guld til DM i Beach Håndbold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER