Voerså IF serie 6 rykker op i serie 5

Voerså IF serie 6 rykker op i serie 5

20. juni 2016 - kl. 8:08 - af

Lørdag 18. juni var der oprykningskamp i serie 6 fodbold på Voerså Stadion. Det var de to tophold Voerså og Agersted, der mødtes. Vinderen ville rykke op i serie 5, men Voerså havde den fordel, at have vundet den første kamp i foråret i Agersted med 4 – 2 og kunne nøjes med et uafgjort resultat. Det var netop, det der skete. Kampen endte 1 – 1, og Voerså er dermed nyt hold i serie 5.

Mindre end et kvarter inde i første halvleg kom Agersted foran 1 – 0. Det var et resultat, som Agersted kunne bruge, men Voerså udlignede til 1 – 1 i midten af anden halvleg.

Mindre uheld
Undervejs i kampen skete der et mindre uheld. Ikke på grund af kampen var hårdt spillet, men der blev gået til sagen og kæmpet for oprykningen fra begge holds side. Voerså-spilleren Mads Mandrup tørnede uheldigt sammen med en modspiller. Det gik hårdest ud over Mads Mandrup, der måtte en tur på skadestuen med en hjernerystelse og sys med 5 sting.

Serie 3 klarede skærene
Voerså IFs førstehold spiller i serie 3, og var i Ulsted for at spille den sidste kamp i forårsturneringen. Her blev resultatet 4 – 4, efter Ulsted havde ført 3 – 0 ved pausen. Begge hold havde intet at spille for, og Ulsted slutter hermed 4. sidst, mens Voerså blev 3. sidst i rækken.

Serie 3 spillerne fra Voerså nåede hjem, og så det meste af serie 6 kampen, og de var ovenud glade for, at det blev en hjemmesejr, da reserverne til serie 3 nu kan hentes i serie 5 i stedet for i serie 6.

Det store spørgsmål er så, om begge hold kan blive hængende i rækkerne, men det findes ud af, når efterårs-turneringerne er slut.

Tekst og foto(s) Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Voerså IF serie 6 rykker op i serie 5' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER