Camilla fik topkarakter 12 for<br> sin fagprøve hos Click Sæby

Camilla fik topkarakter 12 for
sin fagprøve hos Click Sæby

17. juni 2016 - kl. 13:00 - af

Camilla Hjortholm fik torsdag som den eneste på holdet topkarakteren 12, da hun på Odder Handelsfagskole var til eksamen i sin fagprøve som elev hos Click Sæby, hvor hun 31. august nu med sikkerhed er uddannet butiksassistent.

– Jeg var godt nervøs inden eksamen, hvor jeg skulle forsvare min fagprøve og fortælle, hvordan jeg havde bygget det hele op. Så jeg var glad, da jeg fik min karakter og det blev vist på en stor skærm, hvor skolen fortalte om 12-tallet, fortæller Camilla Hjortholm.

Fredag holder hun en velfortjent fridag, men lørdag kan hun igen træffes hos Click i Grønnegade i Sæby.

Hun valgte som fagprøve at arbejde med Sony Action Kamera, og fagprøven omfattede blandt andet udstilling i butikken, markedsføring, salg, kundeaftner, demonstration og ikke mindst den afsluttende rapport om det hele, som dannede baggrund for det fine eksamensresultat.

Click har et stort og bredt udvalg af action kameraer i butikken i tæt samarbejde med Sony, som er en af de førende leverandører inden for den slags udstyr. Sony’s Action kameraer indeholder utrolig mange fine muligheder.

– Det er et helt fantastisk action kamera. De har formået at skabe noget, som ingen andre har, både grundet en fantastisk stabiliseringen og ikke mindst på grund af det geniale, at der sammen med kameraet er et ur, som man både kan styre optagelserne fra og samtidig også se live, hvad der optages.

-Det skyldes den indbyggede WIFI, der skaber intern forbindelse mellem produkterne og dermed sikre de bedste optagelser og kontinuerlig mulighed for korrektion, fortæller Camilla Hjortholm.

Efter de sidste måneder i praktik i Sæby er hun 1. september uddannet butiksassistent med speciale inden for foto. Det betyder blandt andet, at han ved rigtig meget om foto, kameraer, teknik, video med videre, og hun er hun også rigtig god til at fotografere.

-Det er en rigtig spændende verden, og som elev hos Click får jeg lov at prøve rigtig meget også inden for fotografering, fortæller Camilla Hjortholm, der er født i Morild og bor i Thorshøj.

Uddannelsen som butiksassistent varer fire år og begyndte for Camilla Hjortholm med to år på handelsskolen i Frederikshavn.

Camilla_600x400

 

 

En kommentar til “Camilla fik topkarakter 12 for
sin fagprøve hos Click Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Camilla fik topkarakter 12 for
sin fagprøve hos Click Sæby”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Camilla fik topkarakter 12 for
sin fagprøve hos Click Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER