Koncert torsdag med<br> Sæby Kirkes børnekor

Koncert torsdag med
Sæby Kirkes børnekor

16. juni 2016 - kl. 0:51 - af

Torsdag den 16. juni klokken 19.30 og en time frem er der mulighed for at opleve det dygtige børnekor under Sæby Kirkes vinger.

Sæby Kirkes børnekor synger under ledelse af Solveig Særkjær Skovgård danske sommersange og kendte sange af Rasmus Seebach og Anne Linnet.

Organist Solveig Skovgård er leder af børnekor ved Sæby Kirke. Alle der går i 3., 4. eller 5. klasse og har lyst til at synge kan være med, oplyses på kirkens hjemmeside.

Børnekoret skal synge salmer og glade og sjove sange. Vi skal lære, hvordan man bedst bruge sin stemme, så det lyder rigtig godt. Og så skal vi lære lidt om noder og rytmer.

Når vi er kommet godt i gang, skal vi en gang imellem synge i kirken til familiegudstjenester og spaghetti-gudstjenester, og når vi er blevet rigtig gode skal vi måske også synge til koncerter som den torsdag aften.

Vi skal også hygge os og have det sjovt sammen. Og hvis vi har lyst tager vi på udflugt, weekend-tur eller til korstævne for at synge sammen med andre kor.

Koret vil øve hver onsdag eftermiddag fra klokken 16.00 – 16.45 i Sæby Kirke. Mød blot op – tilmelding er ikke nødvendig.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Koncert torsdag med
Sæby Kirkes børnekor'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger