Fjord Line: Sæby er ikke en<br> by, Sæby er en tilstand

Fjord Line: Sæby er ikke en
by, Sæby er en tilstand

16. juni 2016 - kl. 12:09 - af

Færgerederiet Fjord Line, der sejler mellem Hirtshals og Norge, roser Sæby på rederiets hjemmeside.

Sæby er ikke en by, Sæby er en tilstand, konstateres det flot, og så fortæller skribent Hilde Sander Meling ellers, at i Sæby kan man opleve kunstnerisk mangfoldighed, herligt folkeliv, god mad fra havets spisekammer og strandliv.

Sitatet eies av en av de mange nordmennene som har sommerhus i Sæby, og som stadig kommer tilbake til den lille byen på østkysten av Danmark. Når solen skinner over hustakene i sommermånedene fordobler innbyggertallet seg. – Hit kommer turistene for å oppleve kunstnerisk mangfold, yrende småbyliv, god sjømat, vingårder, og strandliv, forteller turistsjef i Sæby, Inger Grund Petersen.

Læs mere ved at klikke her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fjord Line: Sæby er ikke en
by, Sæby er en tilstand'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER