Meny Sæby åbner med<br> stor festivitas torsdag

Meny Sæby åbner med
stor festivitas torsdag

14. juni 2016 - kl. 6:00 - af

Makkerparret Købmand Claus Karlsen og slagtermester Benny Nielsen, der driver det flotte fødevaremarked i Sæby glæder sig.

Torsdag klokken 8 indvies det nye Meny Fødevaremarked af borgmester Birgit Hansen og Bygherre købmand Rode Andreasen samt Sæby Musikkorps. Til de morgen friske er der gratis kaffe/rundstykker og en lille en ved siden af.

Det første spadestik blev taget den 26. oktober 2015. Ombygning/tilbygning er sket over fire etaper. Bygningen som nu er blevet 2800 kvadratmeter har fået helt ny murstens-facade med masser af isolering, nye kloaker, nyt el samt nyt klinkegulv i hele butikken.

– Ja alt er udskiftet siger makkeparret med et stort smil på læben. Indvendigt i butikken er der to helt nye flaskeautomater, nye inventarløsninger og der er også investeret i helt nye kundevogne.

-Vores topmoderne nye fødevaremarked på Stygge Krumpensvej i Sæby har en god placering sammen med de mange andre butikker her i Vestbyen. Vi har rigtig gode forhold, og vi får byens største p-plader som etableres i den kommende uge, så undgår vi ridser i lakken siger Købmand Claus.

-Vi har fået Danmarks flotteste fødevaremarked, som vil være et af landets største. Vi har nu alt, hvad kunderne kunne ønske sig, og har vi det ikke, vil vi gøre alt for at skaffe det, siger slagermester Benny med et smil. Vi må ikke glemme, at vi er der for kundernes skyld, og vores gode service vil fortsat være vores allervigtigste prioritet.

Vi er utrolig glade for at bygherre/købmand Rode Andreasen og Dagrofa har set mulighederne i denne store investering i en topmoderne Meny her i Sæby. Vores veluddannede og meget service-orienteret personale vil altid stå klar til at hjælpe med alt.

Der er allerede ansat ekstra hænder i Meny, hvor vi nu har godt 50 dygtige ansatte, men vi er klar til flere.

Vi er utrolig glade for at kundernes tålmodighed under ombygningen, og nu hvor det står færdigt, kommer belønningen i form af en topmoderne forretning, hvor vi håber på at alle kunderne vil føle sig rigtig godt tilpas.

Indgangen til det nye Meny fødevaremarked er i det store nye tårn på hjørnet af bygningen.

Kunderne kommer derefter som det første ind i den store indbydende blomster afdeling med friske blomster, planter og krukker og derefter ny Bake Off afdeling med alverdens spændende brød.

Den store imponerende flotte afdeling med frugt og grønt er et kapitel for sig med et udvalg fra hele verden.

Dertil kommer en ny betjent fiskeafdeling med frisk fisk hver dag, der dagligt leveres fra Strandby. Der er også en helt ny slagter/delikatesse afdelingen med stort udvalg af alt, hvad hjertet begærer.

Den nye vinafdeling er både stor og indbydende med vine fra hele verden til forskellige priser. Der er de dyre dråber, samt hverdagsvinen, og så er der masser af ekspertise hos personalet.

Ud over alle vores spændende varer her i Meny, har vi også vores eget mærke “Gestus” som er varer til en fornuftig pris af en høj kvalitet. Derudover har vi også varer, der matcher priserne i discount butikkerne. Vi har investeret i nye elektroniske hyldeforkanter til vores cirka 15.000 varer numre direkte forbundet med kasserne for at undgå prisfejl i butikken. Vi har også mange varer til kunder med behov for madvarer som er uden gluten, sukker eller laktose, og så gør vi meget ud af økologi.

Vi er jo mere en blot en købmandsforretning, vi er et fødevaremarked, hvor vi gerne giver gode råd og gerne vil inspirere vore kunder til en bedre madoplevelse.

Vi går gerne 20 skridt længere for at hjælpe kunderne. Vi vil fortsat have den bedste kundeservice i byen.

Vi gælder os til at se alle vores kunder til vores åbnings fest og i fremtiden, siger købmand Claus og slagtermester Benny og resten af personalet i Meny Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Meny Sæby åbner med
stor festivitas torsdag'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger