Kandis er klar til Open<br> By Night i Sæby 24. juni

Kandis er klar til Open
By Night i Sæby 24. juni

13. juni 2016 - kl. 14:38 - af

Fredag den 24. juni er der Open By Night i Sæby, hvor forretningerne nærmest overbyder hinanden i spændende varer og flotte tilbud.

Der er naturligvis også masser af aktivitet på Torvet i Sæby, hvor det helt store trækplaster er Kandis, der går på scenen klokken 20.

Med et salg på over 1,5 millioner plader og en fanklub på godt 3000 medlemmer har Kandis skabt sig en unik platform uden sidestykke på den danske musikscene.

Siden debuten til et enkebal onsdag 4. januar 1989 har Kandis underholdt langt over tre millioner mennesker, der for en aften har glemt alt om hverdagens trængsler og fået sveden til at pible frem på et tætpakket dansegulv eller på markedspladsen eller som i Sæby på byens torv.

Kandis har tilbagelagt 1,3 millioner kilometer på landevejene – det svarer til flere end 30 gange rundt om jorden – for at spille på kroer, i haller, på markedspladser eller musikfestivaler og dansegaller.

Hvad der for Kandis for alvor begyndte med ”En lille ring af guld”, er blevet til meget mere gennem årene. Fra adskillige hit på diverse udgaver af Dansktoppen og blandt andet deltagelse i det danske Melodi Grand Prix er et orkestrets seneste udspil, Kandis 13, et musikalsk spejlbillede af livet nu til dags med valg af tekster og instrumenter, der ikke var tænkeligt for 20 år siden.

Danmarks populæreste dansebands seneste cd har fået titlen KANDIS 16 og indeholder 14 nye sange i den gode KANDIS stil med gode gedigne pop sange, som alle er meget iørefaldende med gode hooklines og omkvæd med velskrevne tekster.

KANDIS er: Johnny Hansen – sang, guitar – Jens Erik Jensen – keyboard Jørgen Hein – bas – Frank Thøgersen – trommer.

Kandis kan i øvrigt også opleves på Hotel Viking i Sæby torsdag 10. november klokken 18.00.

Creedence Clearwater Review er et andet spændende og knap så kendt navn på scenen. Som navnet antyder spiller de alle de fedeste hits Fra Creedence Clearwater Review og genier John Fogerty.

Creedence Clearwater Review kan fejre 20 års jubilæum og er et tæt sammenspillet band, bestående af fire mand, der med stor passion for sangene og musikken får sat gang i danseskoene og sangstemmerne hos deres publikum.

Du kan glæde dig til at få en oplevelse, med nerve og lyd op ad den originale, så du ind imellem kan føle dig hensat til at være der selv.

Hit efter hit fra det store katalog af sange vi alle kender, og som er nogle af de vigtigste pop‐ og rocksange fra perioden. Det er rendyrket stemning fra de gode gamle dage ‐ og den kommer laaangt ud over scenekanten.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kandis er klar til Open
By Night i Sæby 24. juni'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger