Niels Peter fra Sæby er<br> pladeværkfører i Hjørring

Niels Peter fra Sæby er
pladeværkfører i Hjørring

10. juni 2016 - kl. 15:45 - af

Niels Peter Jakobsen fra Sæby kører hver dag turen til og fra Hjørring, hvor han er pladeværkfører hos autoforhandler Brødrene Møll, som i weekenden holder åbent hus – med god grund.

Virksomheden og Niels Peter Jakobsen vil lørdag og søndag rigtig gerne vise deres på mange måder nye virksomhed frem her 14 måneder efter en voldsom brand, som ødelagde maleværksted og en del biler og meget andet.

Nu er det hele godt og vel bygget op igen, og der er lagt en del flere kvadratmeter til, så der også bliver plads til en 200 kvadratmeter stor afdeling med brugte biler under tag.

– Det har været en hård tid, hvor vi har skulle klare os med lidt plads, men nu har vi en helt tip top moderne virksomhed, hvor der også er lavet nyt kontor til min kollega, malermester Jørgen Hjørringgaard, og mig ved værkstederne, forklarer sæbynitten.

Han glæder sig over, at Brødrene Møll på Frederikshavnsvej – Volkswagen Hjørring og Audi Service – har en del kunder også fra Sæby og det øvrige Vendsyssel. Virksomheden kan i øvrigt håndtere alle bilmærker.

Det nye Brødrene Møll omfatter et helt nyt malerværksted med tilhørende malerkabine, som er det nyeste og mest moderne. Bilen køres op på en skinne og så kan den med et blidt puf skubbes frem og tilbage mellem de forskellige arbejdsgange i eller uden for malerkabinen.

Den er i sagens natur også det nyeste på området og på forkant med alle tænkelige miljøkrav både for personalet og for omgivelserne i øvrigt.

Der er også lavet helt nyt karrosseriværksted, som igen er udstyret med alverdens nyeste teknik og maskiner.

Al udsugning, ventilation og andet teknik er nu samlet på etagen over selve værkstederne, som virker åbne og indbydende med god plads til de ansatte og til at servicere kunderne med snak og kaffe i hyggelige omgivleser.

I et fælles kontor tager pladeværkfører Niels Peter Jakobsen og malermester Jørgen Hjørringgaard imod og leder arbejdet ude i værkstederne.

Brødrene Møll har endvidere fået ny kundemodtagelse, som også er flyttet ud til facaden mod Frederikshavnsvej. Her kommer kunderne ind i det store lyse lokale, hvor receptionisten sidder klar til at guide kunderne videre til værksted, malerafdeling eller salgsafdeling.

Flaget er lørdag og søndag hejst for at fejre indvielsen af det flotte og tip top moderne værksteder og salgsafdeling med Volkswagen Hjørring og Audi Service. Virksomheden kan i øvrigt håndtere alle bilmærker.

Der er i weekenden begge dage fra klokken 10-16 fest med grillpølse, øl, sodavand og kaffe til alle, der har lyst til at kigge nærmere på Brødrene Møll på adressen Frederikshavnsvej 23-29.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Niels Peter fra Sæby er
pladeværkfører i Hjørring'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER