Frederikshavn Sæby autosport ligger godt i det samlede DM

Frederikshavn Sæby autosport ligger godt i det samlede DM

8. juni 2016 - kl. 0:20 - af

Det danske mesterskab i Rallycross er nu halvvejs igennem sæsonen, og det ser lovende ud for de lokale kørere i FSAS. I klassen 0-1600 CCM Standart biler ikke tunet (Gruppe N) sidder FSAS på både 1. og 2. pladsen, dette er også gældende i Super 2000 klassen 0-2000 ccm fri tuning.

I Gruppe N har den utrolig stabilt kørende Emil kristensen i sin Honda civic sat sig solidt på 1. pladsen, med 89 ud af 90 mulige point, Emil har vist utrolig stabil kørsel i de første 3 afdelinger af DM.

Dog skal Emil ikke hvile på laurbærrene, for hans klub kammerat Andreas Haven har fået hidset løvet op i hans peugeot 106 GTI, og Andreas er stærkt kørende i den ellers Honda domineret klasse, Andreas ligger på en flot 2. plads i det samlede DM. Med 17 point op til Emil intet er afgjort før efter målstregeen til finale løbet, alt kan ske i Rallycross.

De to debutanter Peter Morgen og Stefan G Thomsen deler 5. pladsen, Peter er ungdoms kører og er i år rykket op fra Folkerace til Rallycross, Peter viser rigtig flotte takter og fremtiden ser lys ud for det unge talent, som ved hvor speederen sidder, Stefan er også rykket op fra folkerace til Rallycross i år, han er kommet igang med sporten i en voksen alder og kører stærkere og stærkere, for hvert løb lærer han sin honda bedere at kende.

Camilla Trærup har ikke fået en ønske start på sæsonen, tekniske problemer har drillet den ellers hurtigt kørende pige, der plejer at være istand til at give drengene kamp til stregen, med håbet om heldet vender nu, kan Camilla også ses i kanmpen om plaseringer i det samlede DM.

I Super 2000 dominerer FSAS ligeledes toppen. På en 1. plads ligger den efterhånden velkendte og talentfulde Daniel Svenningsen, der er rykket fra Super 1600 til super 2000. Her beviser Daniel igen, at han er blandt de aller bedste i Danmark.

Her er det samme gældende som i Gruppe N, lige efter Daniel ligger den rutinerede klubkammerat Jesper Christensen på en flot 2. plads, med 23 point op til Daniel, så alt kan ske, Jesper har mange års erfaring bag rattet i en Racer bil, og denne erfaring har tidligere vist sig at være en fordel.

Jesper Bislev er ligeledes et af de unge talenter, der har valgt at prøve kræfter med Rallycross, Jesper har valgt ikke at køre det fulde DM, han kører i sin Golf 2 GTI, som har bestemt sig at lege med de store drenge.

Per Luther har til sæsonen købt en peugeot 306 GTI, de er ved at lære hinanden at kende, og med Pers erfaring fra folkerace kan han også forventes i kampen om de eftertragtede DM point.

De to rutinerede Rallycross kørere Rasmus Nielsen og Dennis Christensen er ikke at finde i de danske afdelinger af Rallycross, Rasmus Nielsen, flere gange dansk mester, har valgt at bruge resurserne på sin søn Jonas, der har sin debut i Crosskart.

Dennis DC Racing har valgt at prøve kræfter med det nordeuropæiske mesterskab NEZ.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Sæby autosport ligger godt i det samlede DM' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER