Karim fra Sæby har succes<br> og er klar med nye projekter

Karim fra Sæby har succes
og er klar med nye projekter

5. juni 2016 - kl. 11:56 - af

Restauratør Karim Salih fra Sæby har forrygende travlt med stor succes i sine firerestauranter og med nye projekter i fuld gang blandt andet på torvet i Sæby.

Det går også rigtig godt i hans seneste og Hjørrings nye restaurant, der åbnede sidst i april måned i Strømgade, Highway 66, som gæsterne strømmer til.

– Der har allerede været mange dage, hvor der har været helt udsolgt, så det er en god ide at bestille bord. Vi kan heldigvis også servere for mange uden for, og det gode vejr har virkelig trukket mange gæster til. Det er dejligt, at der sker så meget i Strømgade-området, fortæller Karim.

Highway 66 er amerikansk inspireret restaurant i to etager – som da en restaurant med et omstridt fornavn var der – men maden og betjeningen er meget bedre end tidligere, hører vi fra tilfredse gæster.

I Hjørring styres det hele af restaurantchef Tricia Hansen. Hun kan indendørs have plads til cirka 150 gæster i to etager, og det hele åbner hver dag til frokost.

Karim har dermed åbnet sin fjerde restaurant med de andre i Sæby, Blokhus og Aalborg. Sidstnævnte er bortforpagtet.

– I Sæby er det min kone, der leder restaurant Highway 69, som den hedder på grund af adressen på hovedvejen skråt over for Hotel Viking, så jeg er mest i Hjørring og en del i Blokhus, hvor der også er rigtig travlt, fortæller Karim.

Han er ved at gøre sin nykøbte ejendom på torvet i Sæby klar med isbutik ud mod Grønnegade. Isbutikken åbner i løbet af kort tid. Karim har købt bygningen af Nordjyske, der også drosler ned i Sæby.

– I bygningen findes jo også Restaurant La Piazza, der fortsætter som hidtil. Vi vil senere indrette hotelværelser ovenpå, og lige nu er vi ved at få lavet tegninger og søge tilladelser, siger den travle restauratør, som har et godt bud på den store succes med restauranterne.

highwayude2_600x400

Strømgade i Hjørring har fået nyt liv fra Sæby.

– Highway 66 – og i Sæby Highway 69 – er en meget amerikansk inspireret familierestaurant. Vi serverer bøffer, ben og burgere, hvor vi bruger de bedste råvarer, krydret med vores egne krydderibladninger og serveret med frisk tilbehør og lækre saucer og dip. Det er meget populært, og vi får mange roser.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Karim fra Sæby har succes
og er klar med nye projekter'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger