Initiativet blomstrer så småt<br> ved Business Park Sæby Syd

Initiativet blomstrer så småt
ved Business Park Sæby Syd

5. juni 2016 - kl. 10:09 - af

Erhvervslivet blomstrer så småt allerede ved Business Park Sæby Syd, hvor virkelyst og initiativ bliver nøgleord.

Den første gadesælger var forleden på plads med tidens friske bær, og selv om erhvervsparken også kommer til at rumme andre og større virksomheder, er det da en begyndelse og et signal om en spændende fremtid for den gamle skole.

Business Park Sæby Syd A/S er nu klar til at realisere initiativet og tankerne bag projektet. Der er hængt banner op på muren langs den tidligere Volstrup Skole, ligesom der er etableret en hjemmeside, der beskriver planerne:

Initiativtagerne fortæller, at idéen med etablering af Business Park Sæby Syd som en lokal erhvervsaktivitet er opstået som en naturlig afledning af mange års interesse for erhvervsudvikling på grundlag af iværksætteri.

Interessen er at selvstændige erhvervsdrivende kan være med til at skabe vækst i lokalområdet.

Business Park Sæby Syd ønsker at profilere sig som en professionel og imødekommende business park. I samarbejde med parkens lejere er det missionen at skabe ekstra værdi for den enkelte lejer gennem etablering af et fællesskab, hvor virksomheder kan trække på hinandens og fælles kompetencer.

Initiativtager og direktør for Business Park Sæby Syd er direktør Erik Boye Larsen, Sæby.

Du kan følge med i udviklingen af den gamle skolebygning ved at klikke her.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Initiativet blomstrer så småt
ved Business Park Sæby Syd'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER