En sejr er et krav hvis Danmarksserien er målet

En sejr er et krav hvis Danmarksserien er målet

2. juni 2016 - kl. 0:27 - af

Fredag er scenen endnu en gang sat til en omgang jyllandsserie fodbold på Sparekassen Vendsyssel Arena. Efter en uskøn affære fik de rødklædte fra Skjold hevet en 2-0 sejr hjem i forrige weekend imod Støvring IF. Et resultat, der betød, at JS-mandskabet forsat har skæbnen i egne hænder i forhold til at nå den eftertragtede top-3 placering.

Det bliver ikke en nem opgave, når Hjørring, og den tidligere Sæby træner, Karsten Thomsen, lægger vejen forbi Keldgaardsvej 25. Divisionsreserverne fra Vendsyssel FF har i øjeblikket placeringen lige over Skjold med 20 point efter 12 kampe. De er, ligesom fredagens hjemmehold, tvunget til at hente de tre point, hvis der skal holdes trit med de øvrige tophold Vatanspor og Skovbakken Herrefodbold. I det indbyrdes regnskab plejer både Hjørring og Skjold at tage hjemmesejre, når holdene mødes. Det var også gæsterne, som trak sig sejrsrigt ud af det forrige opgør, som blev vundet med 2-0.

I forhold til status på holdenes trupper, så er der aldrig nemt at vide, hvad Hjørring stiller med. Det bliver dog uden tvivl et slagkraftigt hold med spillere, der har divisionserfaring. Skjold har forsat to mand i karantæne og to mand på skadeslisten. Der er dog ingen tvivl om, at der stilles med 14 mand, som vil dø med støvlerne på, når dommer Michael Kristensen fløjter kampen op kl. 19.30.

Klubben håber at se rigtigt mange tilskuere på længderne i det fremragende sommervejr. Der er som altid tændt op i grillen og lagt øl på køl.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En sejr er et krav hvis Danmarksserien er målet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER