Jyllandsserien: Skjold og Støvring fik hver en halvleg

Jyllandsserien: Skjold og Støvring fik hver en halvleg

28. maj 2016 - kl. 15:04 - af

Fredag aften var der igen hjemmebanefordel til de rødblusede fra Skjold.

Dagens modstander fra Støvring var inden dagens kamp i den nederste del af tabellen, mens Skjold fortsat lever i håbet om en plads i Danmarksserien. Men belært af kampen på Støvrings hjemmebane, tidligere på sæsonen, så er intet afgjort før sidste fløjt.

Træner Nikolaj Dorf siger: ”Vi spiller en udmærket første halvleg og kommer foran 1-0 på et mål af Daniel Overlade.

I anden halvleg bliver vi udfordret, da Støvring jo er dem der nu skal frem på banen og det går bl.a. udover det organisatoriske der ikke fungere slet så godt som i første halvleg. Vi har for mange bold berøringer og det lykkedes bare ikke helt som vi gerne vil. Når det så er sagt kan vi glæde os over Daniel Overlades andet mål i kampens sidste minutter, efter Støvring har fået to mand vist ud med gult kort. Så en halvleg til hvert hold er hvis den mest fair konklusion på kampen” slutter Nikolaj.

Med sejren ligger Skjold på en øjeblikkelig 3 plads der giver adgang til spil om oprykning og spørger man Skjold træneren om mulighederne for at rykke op, så skal de sidste to kampe vindes, så er det muligt.

Næste hjemmekamp på Sparekassen Vendsyssel Arena er allerede fredag, hvor det er Hjørring IF der kommer på besøg. Kampen fløjtes igang kl. 19.30.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jyllandsserien: Skjold og Støvring fik hver en halvleg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER