Jens Hedegaard: <br>Langt over stregen !

Jens Hedegaard:
Langt over stregen !

28. maj 2016 - kl. 10:51 - af

Lystfiskerne fra Sæby brillerer på Facebook med at kalde Borgmesteren for pikhoved, feltmadras og mere af samme skuffe fordi deres forslag om en fisketrappe ved stemmeværket i Sæby blev nedstemt på onsdagens Byrådsmøde.

Politisk kan vi sagtens håndtere et friskt sprogbrug grænsende til grovheder. Tiden har flyttet grænsen på hvad politikere bør tåle i den offentlige debat, men her er man gået over grænsen. En uforbeholden undskyldning overfor Borgmesteren ville være på sin plads.

Vi planlægger ikke for evigheden. Det der blev tilkendegivet på Byrådsmødet var, at det forslag der var fremlagt var alt for indgribende overfor den herlighedsværdi stemmeværket og møllen repræsenterer. Der må kunne findes en bedre løsning. Man væltede jo heller ikke Marmorkirken for at føre Metroen igennem. Med den rigtige viden og planlægning gravede man sig selvfølge neden under. Bare som eksempel på, at hvis viljen er tilstede så kunne man såmænd også finde en god løsning ved stemmeværket indenfor en økonomisk rækkevidde. En fiske trappe er ikke raketvidenskab.

Som udgangspunkt for sammen at finde nye løsninger ville det være en fordel for lystfiskerne, at starte med at give Borgmesteren en uforbeholden undskyldning.

 

4 kommentarer til “Jens Hedegaard:
Langt over stregen !” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Jens Hedegaard:
Langt over stregen !”

 • Christian Rasmussen

  Kære Jens Hedegaard

  Hvis du virkeligt ønsker en mere sober debat, så burde du holde dig for god til at komme med en så klar generalisering som du gør her. Du kan jo passende starte med at finde alle de steder hvor du synes mine indlæg overskrider almindelig pli?

  Men selvfølgeligt skal tonen være ordentlig. Hvis du følger med på SSFKs facebookside ville du vide at dette har formanden også indskærpet overfor medlemmerne, ligesom de stødende indlæg burde være slettet.

  Med venlig hilsen
  Christian Rasmussen
  Næstformand SSFK

 • Karsten Munk

  Byrådsmedlemmer burde tænke over om det er smart, at EU som en udemokratisk mastodont overtrumfer deres egen beslutnings – og handlefrihed. Enhedslisten er som parti imod EU, men Ida Skov i byrådet synes det er fint at EU bestemmer om små detaljer i Sæbys natur og byindretning. EU er en trussel mod det danske folkestyre. Vi skal passe på naturen, men man kan ikke sige der skal være faunapassage alle steder og al menneskeskabte forhindringer skal fjernes, det kræver man tager stilling fra sag til sag og ser på helheden i et projekt, som her hvor der er så stor bevaringsværdi i-og omkring Sæby mølle.
  Jeg vil gerne se Ida Skovs ansigt hvis EU kommer med direktiv om at Enhedslisten skal fjernes.
  Selv om jeg ikke altid er enig med borgmester Birgit Hansen har hun ret i at der er noget galt i lystfiskerforeningens fremgangsmåde. ”På den anden side vil jeg sige, at jeg godt kan forstå, at nogle taler om demokratisk underskud i forhold til, at kan man komme ind med 300.000 kr. på bordet og så ”købe” et projekt uden dialog med andre interessenter,” forklarede Birgit Hansen.”
  Sikke et sprog lystfiskerne bruger !

 • Søren Kristiansen

  Selvfølgelig skal man bevare en ordentlig tone, men politikerne kan undgå den slags ved at sætte sig ordentligt ind i tingene.
  Denne sag har åbenbart kørt i mere end 30 år, så der har været rigeligt med tid til at sætte sig ind i tingene.
  Nu mener Jens Hedegaard at det hele er løst ved at lave en fisketrappe.
  Noget som for længst har vist sig ikke virker, og om jeg fatter Jerns Hedegaard på den måde puster mere til ilden.
  Hele denne sag, og mange andre for den sags skyld, udstiller i den grad vores politikere, og jeg fatter ikke de gider udsætte sig selv for det de gør, når det som sagt kan undgås ved at man sætter sig ind i tingene.
  Alene det at kommunen i April i år trak ansøgningen om dispensation tilbage siger noget om hvordan man roder rundt i tingene.
  Jeg var selv forhindret i at komme til byrådsmødet i tirsdags, men jeg kan forstå at noget af det der skabte vrede var at se en tilbagelænet, arrogant grinende, kommunaldirektør med korslagte arme.
  Noget vi også oplevede, og talte meget om, da vi forgæves forsøgte at standse det hovedløse indgreb mod Sæby skolerne.
  Det er ikke lykkedes skiftende byråd at samle tre kommuner i en slagfast enhed, og derfor er situationen i dag meget værre end ved sammenlægningen i 2007.
  3 byer kæmper hver for deres sag, men da Sæby ikke har politikere der kæmper deres sag, står byen tilbage som den helt store taber.
  Skal man undskylde de lokale politkere må vi også erkende at det i Sæby er utroligt svært at finde fælles fodslag.
  Når nogen vil ændre på tingene er der nogen der pr. automatik trykker på en knap der sprøjter indsigelser ud til politkere, og myndigheder i øst og vest.
  Næste “lortesag” (undskyld sproget) bliver når politkerne i Skagen indleder en process for at gøre Skagen Forbrænding bevaringsværdigt.
  Hvorfor bruge flere hundred tusinde kroner på rapporter og undersøgelser når beslutningen alligevel skal træffes af politikere der vægter genvalg højere end fornuftige beslutninger.

 • Kim Trolle Wadum

  Smukt skrevet Søren Kristiansen, du har jo fuldstændigt ret.
  De to store partiers ledere virker meget arrogante, og nærmest hånlige overfor den del af befolkningen, der vover at modsige dem.
  Og disse desperate forsøg på censur, klæder dem endnu mindre.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jens Hedegaard:
Langt over stregen !'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger