Venter på sommer med fuld<br> musik, god mad og hygge

Venter på sommer med fuld
musik, god mad og hygge

25. maj 2016 - kl. 13:17 - af

Sæby Handelsstandsforening har også i år et flot program for sommeren, hvor der er åbent syv dage om ugen i City med et væld af gode indkøbsmuligheder, stærke tilbud og masser af god underholdning.

Sæby er en hyggelig by med mange gode spisesteder, dygtig kunsthåndværkere, spændende attraktioner og ikke mindst rigtig mange specialforretninger, som har alt det, kunden har brug for i en by med en dejlig atmosfære af fred og ro og alligevel med et rigt folkeliv.

Den pragtfulde natur byder også på store oplevelser både ved den smukke kyst og den idylliske havn samt i den flotte skov med gode muligheder for at motionere eller blot slappe af under de høje træer ved åen.

Den første weekend i juli står traditionen tro i musikkens tegn, når Musikkorps Sæby inviterer til den 15. Internationale Musikfest. Det hele slutter med, at solen spilles ned på havnen – også en anden god tradition hele sommeren.

Sæby Torv har en helt særlig atmosfære i sommermånederne med et væld af spændende aktiviteter og underholdning næsten hver dag. Det er blandt meget andet torsdagsparty på Torvet til klokken 21 med god musik hver gang. Det er den 7. juli m/4-Play, den 14. juli er det Rockstop, den 21. juli spiller Jazz Men Four, og den 28. juli er det Ceabhar, der underholder.

På det hyggelige torv er der i juli og august også musik hver weekend, hvor forretninger, restauranter og seværdigheder er klar til at tage imod byens mange gæster og fastboende.

Lørdag den 9. juli er der musik med The Firebirds, og søndag den 10. juli er der musik med Hawkeye And Hoe, som blandt andet er kendt fra Skagen Festival.

Lørdag den 16. juli er der musik med Jazz Men Four i forbindelse med stort marked med et kæmpe udvalg inden for Kunsthåndværk og smagsoplevelser fra klokken 10-16. Torvet summer af herligt sommerliv, så kom med og få en god oplevelse og gør en god handel.

Lørdag den 23. juli underholder Ivan Johnsen, og dagen efter er det Jazz Men Four.

Lørdag den 30. juli er der musik med Claus og Klaus og dagen efter med m/4-Play.

Programmet i august på Sæby Torv byder blandt andet på musik med Rockstop, Den Syngende Bager og Ole Gas – den meget roste Kim Larsen-kopi.

Vi glæder os til en rigtig dejlig sommer i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Venter på sommer med fuld
musik, god mad og hygge'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER