Sæby sætter igen fokus<br> på mænds sundhed

Sæby sætter igen fokus
på mænds sundhed

24. maj 2016 - kl. 20:09 - af

Igen i år er uge 24 udråbt til ”Mens Health Week”, en uge hvor en lang række institutioner, foreninger og virksomheder sætter fokus på mænds sundhed.

I Sæby starter vi ugen allerede lørdag den 11. juni fra klokken 10-13 med et arrangement på Store Torv i Sæby, hvor vi sætter fokus på mænds sundhed og gode fællesskaber.

Mange mænd er ikke gode til at komme ud og være sammen med andre, men falder ned foran fjernsynet og kommer ikke ud. Fællesskaber, hvad enten det er en debatklub, et cyklehold, et fodboldhold eller fællesskabet omkring veteranbiler, er med til at give livet et positivt indhold, og dermed forbedre sundheden.

I Sæby står en række foreninger og virksomheder sammen om at give mændene et skub i den rigtige retning.

Vi laver i samarbejde med Handelstandsforeningen en rigtig ”mandedag” på Sæby Torv. Handelstandsforeningen stiller op med en F-16 flysimulator, Triumph klubben har pudset og poleret på deres flotte biler, og kommer med dem, og har andre med veteran/vintage biler lyst at vise dem frem, er de også velkomne. Bilerne skal være på plads senest klokken 9.30, siger apoteker Preben Jeppesen, Sæby Apotek.

Derudover har blandt andre følgende stande på torvet: Sæby Motionscykelklub, Golfklubben, Hjerteforeningen, Sundhedshuset, Loop og Sæby Apotek.

Læs meget mere om temaet ved at klikke her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby sætter igen fokus
på mænds sundhed'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER