Også fredag var stemningen i top ved Skole OL i Sæby

Også fredag var stemningen i top ved Skole OL i Sæby

24. maj 2016 - kl. 1:01 - af

667 engagerede elever fra 6. og 7. klasse fyldte Spar Nord Atletikstadion i Sæby med, smil, skulderklap, heppen og hujen, de to dage skole OL blev afviklet. Lærerne fulgte begejstret eleverne.

Det er fedt at opleve pubertetsbørn bare give den gas på løbebanerne, og se viljen stråle ud af øjnene i takt med kammeraternes tilråb og gode råd. Der var ingen sure miner trods lidt regn fredag.

Skole OL er bare sagen. Alle elever i klassen er en del af konkurrencen, og man bidrager til klassens point efter evne, men alles indsats tæller. Og fællesskabet ikke mindst. Den rette OL ånd.

For at få den rette OL stemning, var der fælles indmarch til Dr. Albans Halleluja, og Nikoline Stellan Jensen bar OL logoet i front, derefter bød Gunnar Møller Nielsen fra SIK 80 atletik velkommen og gav ordet til Lykke Eriksen. Herefter tog Maria fra Stidsholt idrætsefterskole over og varmede børnene op til konkurrencerne. Inden konkurrence skulle begynde løb Mathilde Østergård ind med OL faklen fra OL i Kina, alle fulgte efter hende, dette var starten på konkurrencerne.

Stidsholt Idrætsefterskoles elever stillede op som dommere de to dage. Hvilket de klarede perfekt. Stor tak for indsatsen.

Der blev konkurreret i sprint, længdespring, hylerkast, 20x60m stafet og motionsløb.

Det gjaldt om at deltage, men at blive en del af de over 10.000 elever, som skulle være med i København til finalen, trak jo også en del.

Torsdagens finalister var fundet. Det blev 4.d fra Sæby Skole og 5.d fra Sæbygaardskolen. Fredagens vindere blev lidt mere speget, da de ikke kunne indrapportere den sidste øvelse 20 x 60 m stafet til Skole OL kontoret og få det endelige resultat. Eleverne stod og ventede i regnen. Sekretariatet var presset og måtte selv udregne. Det blev to forskellige resultater. MEN det er OL ånden, som er herskende i København. Så både Sæbygaard 7.a, Hørby Dybvad 7.a, Bangsbostrand 6.a og Hørby Dybvad 6.a kommer til København – Tillykke.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Også fredag var stemningen i top ved Skole OL i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger