Kokkenes præsident laver<br> mad til Taffelmusik i Sæby

Kokkenes præsident laver
mad til Taffelmusik i Sæby

23. maj 2016 - kl. 17:00 - af

Tirsdag klokken 18 er der atter Taffelmusik i Riddersalen på Sæbygaard Slot. Præsident for kokkene i såvel Danmark som Norden, restauratør Uffe Nielsen fra Den Gamle Smedie på Børglum Bakke og Vittrup Centret, står for lækkerierne.

Vendsyssel Symfoniorkester under ledelse af dirigent Kristina Hansson leverer underholdningen til dette arrangement, som støtteforeningen Sæbygaards Venner holder i samarbejde med FOF – den lokale aftenskole i Vendsyssel.

Læs mere om støtteforeningen ved at klikke her.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kokkenes præsident laver
mad til Taffelmusik i Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER