DM i Folkerace køres<br> lørdag på Ørnedalsbanen

DM i Folkerace køres
lørdag på Ørnedalsbanen

23. maj 2016 - kl. 15:55 - af

Lørdag den 28. maj er der atter motorløb, fest og farver på Ørnedalsbanen ved Sæby.

Det handler om DM i Folkerace – denne herlige folkesport på som regel fire hjul, hvor alt kan ske og næsten alt er tilladt.

Det er ikke for tøsedrenge, og det er underholdende, meget underholdende.

Det begynder klokken 9.15, og denne dag med fart og spænding byder på nogle af Danmarks bedste Folkerace-kørere.

Til  løb, klubmesterskaber og træninger mangler arrangørerne, Frederikshavn Sæby Auto Sport, stadig en del til at hjælpe i Cafeteriet. Der bliver lavet en vagtplan med typisk fire timer adgangen, og hvis bare der er hænder nok, er det jo som bekendt ikke så tungt at løfte i flok.

Hvis du har mulighed for at hjælpe med dette, så kontakt Thea på telefon 27 14 04 21, eller på theajensen1000@hotmail.com så skriver hun jer op. Man behøver ikke være kok for at udføre dette arbejde, Thea skal nok sørge for man kommer til at stå sammen med en der har prøvet det før.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'DM i Folkerace køres
lørdag på Ørnedalsbanen'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER