Team Svenningsen klar til DM 4 på Ørnedalen

Team Svenningsen klar til DM 4 på Ørnedalen

18. maj 2016 - kl. 11:30 - af

Team Svenningsen var til DM 3, Rallycross på Nisseringen ved Næstved, og de fører nu DM i super 2000 med et pænt forspring.

Siden DM 2 i Nysum er der blevet arbejdet hårdt i værkstedet, forruden havde fået en sten, så der var hul i den og den måtte skiftes, og Hondaen måtte tjekkes, da det røg en del bag ud af bilen i Nysum, så teamets mekaniker måtte tjekke motoren, og det viste sig, at det var et læk af motorolie fra en studs, så også det blevet rep.

Fredag og lørdag blev der pakket, og lørdag middag gik turen så mod Næstved, hvor der var licens og teknisk kontrol lørdag aften.

Søndag startede med lodtrækning til 1. heat, der blev trukket nr. 13, som betød start i heat 3, herefter var der fri træning, og denne træning gik fint, dog var banen lidt våd pga. regn.

1 heat skulle Daniel ud mod en baghjulstrækker, og da Daniel vidste, at den var hurtig fra start, ville han ligge tæt på den, når han gik i alternativ på 1. omgang, som man plejer, når man har taget starten, men dette gjorde baghjulstrækkeren ikke, og da Daniel lå så tæt på og havde gjort klar til ordinære bane, kunne han ikke nå at korrigere, så det endte med en dårlig tid.

2 heat her var der desværre 2 baghjulstrækker med, og de tog selvfølgelig starten, og gik i alternativet først den ene og så den anden, så først på 3. omgang kunne Daniel komme i alternativet, og da han kom ud, var der en, der holdt på tværs, så det blev en elendig tid.

Teamet var nu nede som nr. 7 i samlet stilling, og hermed sluttede søndagen.

Mandag morgen startede med Warm up, og dette gik fint.

3 heat blev til en sejr samt en rigtig god tid. 2. hurtigste i klassen og 3. hurtigste af alle, så nu var Team Svenningsen samlet på en 3. plads.

4 heat blev til en 2. plads lige efter Peder T, som kørte hurtigste tid af alle. Daniel kørte hurtigste tid i klassen, og var nu på en samlet 2. plads, og dette betød forreste startrække i semifinalen.

Semifinalen blev til en sikker sejr, og teamet var nu klar til finalen fra pole.

Finalen, her tog Daniel starten og kørte en sikker sejr hjem.

Team Svenningsen er meget tilfreds med resultatet af DM 3, hvor der kun manglede 1 point i at scorer max point.

Nu er der god tid til at tjekke Hondaen inden næste løb, som er DM 4 på Ørnedalen til motorsportsfestivalen den 28.-30. juli.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Team Svenningsen klar til DM 4 på Ørnedalen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER