Nederlag mod Strandby, men sejr over Bangsbo Freja

Nederlag mod Strandby, men sejr over Bangsbo Freja

7. maj 2016 - kl. 10:15 - af

Efter den flotte pokalkamp kom Understed ned på jorden igen ude mod Strandby-Elling-Nielstrup IF lørdag den 30. april. De styrede total 1. halvleg, og havde nogle kæmpe chancer, men traf de forkerte beslutninger hver gang. I stedet sker der det typiske for dem, og Strandby kommer foran 1-0 efter 34 min. Fuldstændig ufortjent efter spil og chancer, men det er målene der tæller. Efter pausen var det ligesom gassen var gået lidt af ballonen. Det skal også siges, at der var utrolig dårlige vejrforhold, og Understed havde brugt mange kræfter i 1. halvleg.

15 min før tid fik Understed alletiders chance for at udligne. Nikolaj Olsen fik kæmpet bolden fra målmanden, og fik afsluttet lidt skævt, eller måske var det en aflevering, som Flyver heldigvis opsnappede. Der var tomt mål, men de kunne åbenbart stadig ikke score. Kort før tid droppede Toft fælt i målet på et langskud og 2-0 til Strandby, som blev kampens resultat.

Tirsdag den 2. maj kom Bangsbo Freja igen på besøg. Denne gang deres 2. hold, og Understed skulle prøve at rejse sig fra fadæsen mod Strandby. Under opvarmningen mistede de desværre Voerså. De kom igen frem til flere store chancer i kampen, og Ronnie Schou åbnede scoringen med et fantastisk langskud, men kort før Ronnie trykker af, fløjter dommeren for frispark til dem. Da dommeren ser bolden gå i mål, fløjter han for scoring og peger på midtercirklen. Efter en del snakken frem og tilbage inde på banen ombestemmer dommeren sig, og de får frisparket. Fantastisk fordel at få.

Efter 21 min. bliver Understed fanget i en kontra, og de må lave et professionelt frispark, som koster et gult kort til Christian. På det efterfølgende frispark banker Frederik Lentz fra Bangsbo bolden op i krogen. Toft får hånden på, men der er ikke noget at gøre. Et flot mål. Desværre ligesom Understed bliver fuldtallig kokser det igen i forsvaret, og en Bangsbo mand kommer alene igennem og scorer sikkert til 2-0.

Så var det op af bakke pludselig, og man tænkte straks tilbage på Strandby kampen, hvor de ingen mål kunne lave. Kunne det virkelig være rigtig det her? Heldigvis i det 42. min. kom forløsningen, da Ronnie slap igennem på en god aflevering fra Jeppe, og 1-2. Understed var med igen. I pausen var der ikke så meget at sige. Understed sad på det hele, og skulle bare fortsætte presset.

Der skulle heldigvis kun gå 9 min. så bankede Ronnie den ind. En tro kopi af målet i første halvleg, som de altså ikke måtte få. 2 gode mål af Ronnie, 2-2 nu, og Bangsbo var presset. De mistede en spiller, der gik ud med en skade, og de havde kun 1 udskifter med. Deres målmand var halv skadet, og minuttet efter Understed scorede, fik de også et gult kort. Desværre evnede Understed ikke at udnytte dette, og her skal de blive bedre. De brændte igen et hav af chancer nøjagtig som i kampen mod Strandby. Heldigvis kom den ultimative forløsning 4 min. før tid, da et godt indlæg fra Jones fandt Thomas, som sikkert headede den ind, og 3-2 til os.

En vigtigt og fortjent sejr og nu venter en vigtig kamp torsdag ude mod Gærum. Vinder Understed, er de kun 2 point efter Gærum halvvejs i sæsonen. Taber de, er de 8 point efter, og så er det løb vist allerede kørt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nederlag mod Strandby, men sejr over Bangsbo Freja' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger