Sæby HK med kæmpe succes for de mindste

Sæby HK med kæmpe succes for de mindste

6. maj 2016 - kl. 9:16 - af

Sæby håndboldklub har startet Trille Trolle håndbold op. Tilbuddet er sjov, leg og masser af (hånd)-boldleg for de 2-5 årige.

Karina og Rasmus Jensen og Mette Kjærsgaard er trænere på holdet og har alle børn på omkring 3 år. De har alle tilknytning til klubben som spillere, udvalgsmedlemmer og trænere.

“Vi er startet op med Trille Trolle håndbold og har kørt det 5 gange nu. Når man er fra 2-5 år, er der en stor aldersspredning, og derfor er det med at tilrettelægge træningen, så alle kan være med, for det handler ikke kun om at kunne kaste og gribe bolden, men lige så meget om at vi kommer ud på halgulvet, bruger kroppen, har det sjovt og lærer at være sammen med mange andre børn på en gang. Håndbolden er selvfølgelig involveret i så meget som muligt”, udtaler Mette Kærsgaard.

Trille Trolle håndbold er et koncept udviklet af Dansk Håndbold Forbund og handler om motoriske øvelser for aldersgruppen 2-5 årige blandet med historier om de to trolde Trille og Trolle.

“Til første træning kom der 50 børn. Det var helt vildt, og vi havde aldrig regnet med, at der ville dukke så mange op, da det er begrænset, hvad vi har kunnet lave af reklame, andet end på facebook, men budskabet var blevet spredt godt ud, og det var en kæmpe succes”, siger Karina Jensen.

Træningen er håndbold, hvor forældre og børn er aktive sammen. Det handler om, at den voksne viser barnet vejen ind i en aktiv verden.

“Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra folk, og det ser også ud til, at alle har det sjovt og hygger sig. Og det er det, det hele handler om.
Vi har valgt at lave gratis kontingent her i foråret og starter efter sommer op med holdet igen, dog med en eller anden form for kontingent. Vi håber at folk vil bakke op om projektet, og at dem, der kommer nu, vil fortsætte efter sommerferien”, slutter Rasmus Jensen.

Har du spørgsmål til Sæby HK’s Trille Trolle håndbold kan man finde kontaktoplysninger og mere information på www.sæbyhk.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HK med kæmpe succes for de mindste' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER