Jobannonce: Dansk- og tysklærer til Stidsholt

Jobannonce: Dansk- og tysklærer til Stidsholt

5. maj 2016 - kl. 0:22 - af

Stidsholt Idrætsefterskole søger en ny lærer pr. 1. august 2016.

Du skal undervise og føre eleverne til prøve i fagene dansk, tysk og også meget gerne engelsk i 9. og 10. klasse.

Vi hører gerne fra ansøgere, der udover at have de nødvendige kvalifikationer også kan bidrage til efterskolelivet på anden vis. Vi forventer, at du har lyst og vilje til at deltage aktivt i efterskolelivet og løse de opgaver, der er forbundet hermed. Aften, nat- og weekendarbejde må påregnes. Desuden forventer vi, at du deltager i såvel skoleture, linjetur og andre arrangementer.

Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole er kendt for sin høje kvalitet i den boglige undervisning og i sine linjefag. I det kommende skoleår udbyder vi fodbold, håndbold, svømning, badminton, fitness og spiludvikling med E-sport.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende undervisningsmiljø, hvor vi har vægt på at udvikle eleverne personligt og socialt samt fagligt i de boglige fag og i linjefagene. Du får en masse gode og entusiastiske kolleger, en meget helhedsorienteret måde at tænke skole på – og en særdeles varieret og inspirerende arbejdsdag.

Du er velkommen til at læse mere på vores hjemmeside www.stidsholt.dk.

Ansøgningsfristen er 15. maj 2016. Der afholdes samtaler i uge 20.

Yderligere information hos Forstander Brian Andersson (2131 6033) eller viceforstander Jeanette Larsen (2063 3500)

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jobannonce: Dansk- og tysklærer til Stidsholt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER