Gassen gik af ballonen efter fantomstart

SONY DSC

Gassen gik af ballonen efter fantomstart

1. maj 2016 - kl. 17:41 - af

Søndag var der igen hjemmebane til de rødblusede spillere fra Skjold. På besøg var Brønderslev, der lige som Skjold skulle bruge alle tre point i dagens kamp, for ikke at blive sat af i spillet om oprykning til Danmarksserien.

Skjold kom rigtig godt fra start, det virkede, som om der var bred enighed om blandt spilleren.  at det var dagen for 3 point, efter nederlag i de to foregående udekampe.

Det var da også hjemmeholdet, der først kunne strække armene i vejret efter blot 3 minutters spil, jov det duftede af sommer på Sparekassen Vendsyssel Arena. Efterfølgende blev det til yderligere chancer, som hvis man lyttede til tilskuerne burde have udløst mål, hvilket hvis ikke var helt forkert observeret. Desværre kneb det med skarpheden i de afgørende situationer, og det lykkedes derfor udeholdet at komme bedre med i kampen, efterhånden som halvlegen skred frem. I sidste minut før pausefløjt lykkedes det Brønderslev at tilspille sig vel nok halvlegens eneste chance, men her fejlede skarpheden ikke noget, og de to hold kunne gå til halvleg med hver en scoring.

Anden halvleg blev en noget mere fysisk affære, og dagens dommer måtte derfor ikke mindre end 3 gange i lommen efter det gule kort, to af gangene gav det hjemmeholdet en overtals mulighed, men maskineriet kørte ikke helt så smurt som ønsket.

Det virkede ærlig talt ikke som om hjemmeholdet var kommet ud fra pausen med det rigtige ben forrest, og det var derfor også udeholdet, der kom først på tavlen efter 10 minutters spil i anden halvleg. Ikke det bedste udgangspunkt for den meget vigtige og ønskede sejr. Men det til trods og med et efterfølgende hårdt kæmpende hjemmehold lykkedes det at få skabt balance i regnskabet, kampen var nu igen helt åben.

I de sidste minutter får Skjold tilkendt et straffespark, men symtomatisk for kampen lykkedes det skjold at brænde på det skammeligste. Et uafgjort resultat var i sigte, men da uret rundede de 90 minutter, var den ene af Overlade brødrene på pletten, i øvrigt den samme som få minutter inden havde brændt et straffe, og Skjold kunne trække sig ud af kampen med en sejr på 3-2.

Næste hjemmekamp er allerede på torsdag, Kristi Himmelfartsdag.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gassen gik af ballonen efter fantomstart' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger