Understed IF kommer ikke i Parken

Understed IF kommer ikke i Parken

29. april 2016 - kl. 9:26 - af

Efter 14 dages pause var der endelig kamp igen, og denne gang mod Bangsbo Frejas førstehold i Pokalen. Et hold der har vundet samtlige 5 kampe i Serie 4 med en målscorer på 22-5.

”Det var en meget stor opgave, som vi næsten løste. Vi var vel i noget nær stærkeste opstilling, og jeg troede virkelig på, vi nok kunne drille dem. Det startede dog skidt. Det digitale Stadion ur havde ikke engang rundet 1 min. så var vi bagud 1-0. Et hjørnespark, som banens mindste spiller fik hovedet på endte i noget klumpspil, og Ib måtte noteres for et selvmål.

Allerede i det 8. min. var den gal igen, da Bangsbo Freja efter min mening fik et tyndt straffe for hånd på af Michael Nørgaard. Vores spillere siger dog efterfølgende, den var god nok. Heldigvis reddede Kasper Toft os og stadig kun 1-0. Vi kom bedre med i kampen og spillede bolden flot rundt. Vi havde en kæmpe chance efter hjørnespark, hvor Nørgaard ramte overliggeren med et hovedstød. Desværre allerede i det 15. min. kom Bangsbo på 2-0, hvor vi missede opdækningen i feltet, så deres angriber stod helt fri og kunne sikkert score.

Her må jeg indrømme, jeg frygtede lidt det værste, men vi viste god moral og kæmpede flot videre. Jeg synes, vi havde bolden mest, men Bangsbo var ekstremt farlige på deres omstillinger. De har rigtig mange unge hurtige spillere, som gør det rigtigt godt, men vi stod godt imod. I det 43. min. fik vi et frispark på midten af banen, og vi fangede fuldstændig Bangsbo. Voerså sendte en høj bold op i panden på Rune, som loppede den over deres målmand og 1-2 nu. Vi var med igen.

I pausen blev vi enige om at fortsætte, så kunne vi sagtens vinde kampen. Vi lavede lidt rokeringer, og gik fra 4-5-1 til 4-4-2. Allerede i det 49. min. fik vi udlignet til 2-2. Høj slår en bold ind i feltet, som deres målmand nok skulle have haft, men det ender med René O. kan få bolden ind i tomt mål. Herefter blev det ren indianer bold, som om vi ville frem og afgøre kampen til trods for, der var 40 min. igen. Vi prøvede hele tiden at slå den afgørende aflevering i stedet for at spille bolden rundt, og stadig var Bangsbo utrolig farlige på deres omstillinger. Desværre måtte Nørgaard, som spillede en hel fantastisk kamp udgå med en skade efter ca. 60 min. En bet for os, for var han blevet på banen, er jeg sikker på, han havde scoret.

I det 67. min. fik Bangsbo et gult kort for at skyde bolden væk, efter der var fløjtet, og her begyndte jeg at tro på det, men desværre kunne vi ikke udnytte dette, og i det 82. min. gik det så galt. Vi taber bolden dumt på midten af banen og halser efter hele vejen hjem. Bangsbo får et godt skud sendt afsted, den rammer overliggeren. Vi får ikke ekspederet returen væk, og efter lidt klumpspil ryger bolden i mål og 3-2 til Bangsbo med 8 min. igen.

I det 84. min. får Bangsbo endnu et gult kort, og vi satser med at smide Christian helt frem. Desværre render han også ind i et gult kort efter 86 min. Vi prøver at presse til sidst, men kommer ikke frem til de store chancer, og det bliver Bangsbo, der fortsat kan jagte drømmen om Parken”, fortæller Ole Christian Bandholm Nielsen fra Understed IF.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Understed IF kommer ikke i Parken' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER