Team Svenningsen på delt 1. plads efter DM 1

Team Svenningsen på delt 1. plads efter DM 1

25. april 2016 - kl. 10:58 - af

Team Svenningsen har haft en del udfordringer inden sæson start, da det viste sig af den nyindkøbte rallycrosser en Honda Civic 1,8, havde en defekt motor, så i sidste øjeblik måtte de ud og finde en ny motor, så tiden gik, og deres forberedelser blev kun til en ekstra træning, 2 dage før løbet, her var der også problemer, da motoren ikke gik helt rigtigt, dette blev løst, da der kom en ny map-sensor på, men da var der kun 10 min. tilbage af træningen, så de fik ikke testet starter og undervogn.

Torsdag blev der pakket ud i Løvel, så alt var klar til ræs, fredag, St. Bededag.

Fredag startede med lodtrækning til 1. heat, dette blev til start i heat 6, her efter var der 1 times fri træning, her var der problemer med at holde bid i asfalten, så Daniel måtte en tur ud i autoværnet, så nu var det hen i pitten og kigge på skaderne, desværre manglede der en reservedel, så der blev sendt en stafet til Viborg.

1. Heat. Her startede Daniel desværre med en tyvstart, straffen for det er, at han ikke må gå i joker lap, og dette betyder en del sekunder i Løvel, så nu skulle der køres så god en tid som muligt, men desværre styrede bilen ikke helt som den skulle, så det blev til en tur i autoværnet samme sted som i træningen, tiden rakte dog til 7. hurtigste i klassen.

2. Heat, da de var bange for tidsplanen, blev 2. heat rykket 20 min. frem, så det bliver først i middagspausen at den ny ankomne reservedel kunne monteres, så det blev med et noget skævt højre baghjul, at dette heat bliver kørt, men trods dette blev det til hurtigste tid i klassen, og 2. hurtigste tid af alle.

3. Heat. Nu var der kommet ny reservedel i og baghjulet var igen lige, dette heat blev til hurtigste tid af alle.

4. Heat. Her blev det igen hurtigste tid af alle, og dette betød en startplacering i semifinalen fra pole.

Semifinalen. Her tog Daniel starten og holdt føringen fra start til mål, men der blev lidt problemer med bidet i asfalten, så nu var Daniel klar til finalen fra Pole, og der blev skiftet dæk, i håb om at bidet så igen ville blive godt.

Finalen. Her blev Daniel overrasket over den start Bøje lavede fra anden startrække, og samtidig var der ikke bid nok i Hondaen, så ved indgangen til alternativ var Bøje først, og nu var det ikke nemt at komme over i ordinære spor, så dette resulterede i at Daniel var nede som nr. 5, så nu var det med at få det bedste ud af det, efter endnu en udskridning i asfalten, røg han ned som nr. 6, nu var der kun et at gøre, forsøge at køre så stærkt som muligt, og passe på i asfalt svingene, dette lykkedes rimeligt godt, trods lidt hjælp, da to kørte sammen og udgik, og Daniel fik sig kørt op på 2. pladsen.

Team Svenningsen er meget tilfreds med resultatet, set i lyset af de udfordringer der har været, så en 2. plads i finalen og en delt 1. plads i den samlede stilling må være ok.

Nu er det hjem i værkstedet, og tjekke hvorfor Hondaen ikke har bid i asfalten, så de er 100 % klar til 2. afd., som køres næste weekend i Nysum.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Team Svenningsen på delt 1. plads efter DM 1' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER