Skjolds jyllandsserie tabte målrig kamp på udebane

SONY DSC

Skjolds jyllandsserie tabte målrig kamp på udebane

16. april 2016 - kl. 17:23 - af

Skjolds herre spillede lørdag en vigtig udekamp i bestræbelserne på oprykning til Danmarksserien. Desværre måtte holdet undvære flere nøglespillere til dagens kamp pga. skader, karantæne og afbud.

Kl. 13 fløjtede dagens dommer kampen i gang på Støvring Stadion.

Kampen var generelt set meget lige, men hjemmeholdet var mest skarp i de afgørende situationer, hvorfor de da også var først på måltavlen, efter 26 minutters spil til 1-0 og igen efter 40 minutters spil til 2-0.  I de døende minutter af første halvleg lykkedes det Skjold at få mere præcision i skuddene, og de kunne derfor gå til halvleg bagud 2-1.

Anden halvleg begyndte som første sluttede, Skjold var mere på bolden og træfsikkerheden var større, så efter få minutter lykkedes det at få udlignet til 2-2. Nu begyndte det at lugte lidt af en sejr til Skjold i denne meget vigtige kamp, da netop disse to hold kan være dem, der skal slås om den vigtige 3. plads i puljen.

Men man skal jo sjældent glæde sig for tidligt og et hav af chancer til trods, så var det Skjold, der sidst i halvlegen blev lagt under pres, og 3 minutter inde i dommerens tillægstid gik det galt, hjemmeholdet fra Støvring udnyttede en hurtig omstilling og sikrede sig derved 3 vigtige point, ved scoring til 3-2, som blev kampes resultat.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjolds jyllandsserie tabte målrig kamp på udebane' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER