Fodbold: Understed på vej mod Parken

Fodbold: Understed på vej mod Parken

13. april 2016 - kl. 8:52 - af

Så stod den på pokalkamp ude mod Asdal fra Serie 6.

”Allerede da vi drejede ind på parkeringspladsen duftede det af pokal stemning. Der var fyldt op med biler. Ja flere var endda parkeret på græsset, da der ikke var plads. Folk i Asdal skulle til pokal fodbold, men desværre viste det sig, at der var banko i klubhuset.

Der var vel 4-5 tilskuere fra Asdal, og 3 fra Understed. Vi siger tak til Kirsten Høgh plus hund og Flyver. Selve kampen er ikke værd at skrive hjem om. Hånden på hjertet burde vi have kørt Asdal ud af banen.

Allerede efter 10 sekunder kunne vi være kommet foran, da Thomas var tæt på at komme alene igennem. Vi kom dog foran efter 9 min, da et flot indlæg fra René O., som Jeppe måske snittede, landede hos Thomas der var helt fri, og efter han havde talt til 10, sparkede han bolden sikkert ind.

Det blev også 2-0 kun 6 min. efter første scoring. Jeppe fik bolden fra Thomas på kanten af feltet og hamrede den ind. Det mindede lidt om Skagens kampen, og det blev det desværre ved med, da der kun gik 4 min. før Asdal kom på tavlen. Lidt usikkerhed i forsvaret og en Asdal spiller kom fri, men bolden ramte stolpen. Desværre kom vi ikke først på returen og 1-2.

Herefter sad vi på det hele, men vi kunne ikke få åbnet Asdals defensiv op. Efter 39 min. lykkedes det dog, da Thomas kom alene afsted og scorede sikkert til 3-1.

I pausen blev vi enige om at skrue tempoet op og lukke kampen. Vi kunne dog ikke rigtig komme op i det tempo, og 2. halvleg blev en meget lige affære uden mål. Vi manglede lige det sidste i det hele i dag, og Toft reddede os med en vigtig redning kort før tid.

Toft blev også kåret til kampens spiller med 5 stemmer. Stor ros til Asdal for deres fight, og vi fik virkelig vores sag for, men heldigvis gik vi videre og er et skridt tættere på Parken. Nu glæder vi os til at se, hvem vi får i næste runde. Vi håber ikke det bliver Dybvad, som har slået os ud de sidste 3 år i træk. Vi håber på en af oversidder pladserne eller måske Bangsbo Freja kunne være sjovt for undertegnede”, fortæller Ole Christian Bandholm Nielsen fra Understed IF.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fodbold: Understed på vej mod Parken' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER