Understed spillede uafgjort mod Skagen

Understed spillede uafgjort mod Skagen

11. april 2016 - kl. 0:01 - af

“Optakten til første kamp i foråret 16 blev desværre en gentagelse af foråret 15. En masse afbud til første kamp, selvom vi havde kendt kampprogrammet længe. Som træner er det frustrerende. 5 afbud i alt, så det var med bange anelser, vi tog til Skagen. Skagen har to Serie 5 hold, så vi vidste heller ikke, hvad for et hold der ventede os, om det var Serie 5.1 eller Serie 5.2. Efter en snak med Skagen viste det sig, at det “nok” var deres Serie 5.1. Vi havde dog fået samlet et ok hold, og måske har vi fået nogle gamle stjerner i gang igen. Oplæg og opvarmning gik godt. Der var god tænding på, og vi var klar til start. Vi satte os på kampen fra start, og fik stresset Skagen godt. Jeg tror Skagen blev overrasket over hvor højt et pres vi lagde på dem.

Det gav udbytte allerede efter 6 minutter, hvor et rigtig flot angreb med 1-2 afleveringer i højre side mellem Schmidt og Jones udmøntede sig i at Jones til sidst fandt Voerså i feltet, og han kunne flot hamrer bolden ind. Et rigtig flot op spillet angreb og 1-0 til os. Der skulle kun gå 6 minutter, før det blev 2-0, og hvis det første mål var flot, ved jeg ikke, hvad vi skal kalde dette mål. Vi tog et hurtigt hjørnespark til Schmidt, og det skabte ubalance i Skagens forsvar. Schmidt sendte bolden til bagerste stolpe, hvor Voerså igen dukkede op og first timede bolden ind. Et af de bedre mål, jeg har set os lave.

Desværre varede glæden kort, for allerede 2 min. efter reducerede Skagen til 1-2. En høj bold, hvor jeg synes, deres angriber går i ryggen på vores midterforsvarer, som derfor ikke kan heade den væk, og så bliver vi overspillet, og en Skagen spiller slipper fri på mål og kan score sikkert. Det var øv. Herefter er det en meget lige kamp, der bølger frem og tilbage. I det 30 min får Skagen et hjørnespark, og her står vi og snorksover, så en Skagen spiller uhindret kan heade udligningen ind. Lidt træls og synd da vi ellers stod godt i forsvaret på hjørnespark i hele kampen.

Det var nu helt lige igen og en åben kamp. I det 35. min blev vi efter min mening noget hårdt ramt af kampens dommer, men så har vi lært af dette. En bold, der ellers kunne have været blevet farlig, bliver desværre for høj til vores angriber Schmidt, som selvfølgelig bliver træt af det, og tager bolden med hånden, men bag baglinjen helt klart efter vores mening, og vil give den til Skagens målmand, men ikke efter dommerens mening, og et gult kort til Schmidt for forsætligt at tage bolden med hånden på banen. Det sjove er så, at målmanden får lov at tage et målspark i stedet for et frispark ude i siden af feltet ved baglinjen, som det vel var, hvis Schmidt skulle have haft gult kort. Det pointerer Nørgaard overfor dommeren, og så må Nørgaard også indkassere et gult kort. Jeg ved godt vi bare kunne have holdt mund, og det er et frispark eller målspark på deres banehalvdel, og det skal vi ikke brokke os over, men det sætter jo stort spørgsmålstegn ved den første kendelse, og jeg synes ikke det er i orden. Vi var nu under pres, men jeg synes vi klarede det flot. Vi stod rigtig godt, og Thomas, som var alene fremme, stressede Skagen spillerne godt, og det var faktisk tæt på, vi fik den største chance i den periode. 2-2 var resultatet ved pausen.

  1. halvelg blev meget frem og tilbage. Skagen havde meget spil, men vi var farlige på kontraer. Skagen var nok bedst i 2. halvleg, og vi blev igen presset i det 75. min, da Christian blev nødt til at trække i nødbremsen for at stoppe en kontra, efter en dårlig aflevering fra os på tværs af banen, og endnu et gult kort til os. Vi holdt dog igen stand, og til allersidst havde vi faktisk en stor chance til at afgøre det til 3-2, men omvendt fik Skagen også en friløber, hvor Toft reddede os, men det forblev 2-2, og vel egentlig et meget fair resultat.

Det var en god kamp af alle. Der var masser af dueller og god gejst. God indstilling, og vigtigt vi kom på tavlen i første kamp, og der kom penge i bødekassen for gule kort. Nu venter en Pokalkamp ude mod Asdal tirsdag aften. Tak til de 3 tilskuere, der havde taget turen til Skagen for at støtte os. Frederik Voerså blev fuldt fortjent kåret til kampens spiller med 13 stemmer ud af 14”.

Kampens spiller: Frederik Voerså.

Kampens forløb blev fortalt af Ole Nielsen, der er træner og næstformand i Understed IF.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Understed spillede uafgjort mod Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER