Oprykningsfest efter sejr i sidste hjemmekamp

Oprykningsfest efter sejr i sidste hjemmekamp

11. april 2016 - kl. 8:23 - af

600X250 Saeby HKSidste hjemmekamp og sidste kamp generelt i sæson 2015/16 skulle spilles mod AHK, også selv om Sæby HK var rykket op i sidste uge, ville de gerne give sig selv og publikum en god kamp at gå på sommerferie på.

Desuden skulle de også have rettet op på en mildest talt knap så imponerende præstation i Visse sidste uge, men inden kampen skulle i gang blev de desværre ramt at sygdom på målmandsposten, da Julie Nielsen måtte melde fra pga. sygdom.

Damerne hos Sæby HK var enige om, at de fra start skulle løbe en masse kontra på AHK, og i 1. halvleg lykkedes det også i perioder, de dækker fint op i 1. halvleg, og får spillet sig til fine chancer i den anden ende og får scoret

Kampen bølger frem og tilbage og holdene skiftes til at score, så det lykkedes ikke rigtigt at trække fra, så det ender med en pausestilling på 16-16.

I pausen blev der snakket om at fortsætte med højt tempo i deres 1. og 2. fase samtidigt med, at de fortsat lukkede ned for AHK i deres forsvar.

Det holdt desværre ikke helt stik, da hjemmeholdet kom skidt ud fra pausen, de kom til at stå dårligt i forsvaret, og fik ikke spillet til at glide som i 1. halvleg De spillede simpelthen for langsomt de første 10-15 mim, hvilket resulterede i, at de kom bagud med 5 mål midt i halvlegen.

Derefter var pigerne, som forvandlede, og nu lyste det ud af dem, at denne kamp ville de ikke tabe. De blev sat i gang af AHK for en udvisning og specielt Bettina Nielsen var meget stærk i sine afslutninger i denne her fase, og de fik lukket fuldstændigt af i forsvaret og løber den ene kontra efter den anden, og med 2 min. igen har de vendt kampen og fører med 2 mål, de sidste min. forsøger de at holde på bolden og trække tempoet, hvilket lykkedes, og de ender med at vinde 30-29 på en fantastisk fight de sidste 15 min.

Nu står den på 3 ugers pause inden de begynder forberedelsen på en sæson i 2. div.

Målscore:
Mette Kjærsgaard 8

Betiina Nielsen 6

Heidi Møller 4

Mette P 4

Kristina Jeppesen 2

Anette Kristensen 2

Lærke Hæstrup 2

Sabina Bruun 2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oprykningsfest efter sejr i sidste hjemmekamp' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER