Standerhejsning for de yngste i Skjold

Standerhejsning for de yngste i Skjold

5. april 2016 - kl. 0:01 - af

Der var søndag formiddag standerhejsning for de yngste fodboldspillere i IF Skjold, nemlig drenge og piger i årgangene fra U5 til U9. Hele 115 forventningsfulde spillere, adskillige søskende og ca. 125 forældre var mødt op og blev budt velkommen af Skjolds formand Flemming Thingbak.

Derefter præsenterede ungdomsformand Mogens Pedersen de mange trænere, og spillerne kæmpede bravt i regnen og kulden en times tid, inden der blev serveret varme pølser og saftevand i klubhuset.

Med sæsonstarten for de yngste spillere, er alle afdelinger i Skjold nu i fuld gang udendørs.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Standerhejsning for de yngste i Skjold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER