Kamp sluttede brat da spiller brækkede benet

Kamp sluttede brat da spiller brækkede benet

4. april 2016 - kl. 0:04 - af

I en serie 3 fodboldkamp på Voerså Stadion mellem hjemmeholdet Voerså IF og Hørby lørdag eftermiddag 2. april, var der et uheld, som fik overskyggende betydning for kampen både for Hørby og Voerså.

100 kamps jubilar
Inden kampen samledes spillerne midt på banen, hvor Voersås Janus Friis blev hyldet for kamp nr. 100. Janus Friis modtog en stor buket blomster, som blev overrakt på klubbens vegne af anfører Lars Berg Jensen.

Lars Berg Jensen sagde til sin spiller. – Jeg ved, det ikke er første gang, du passerer kamp nr. 100, men det har været i en anden klub, og sjovt nok spiller denne klub i nøjagtig samme farver som os. Tillykke Janus.

Janus Friis er bosat i Sæby sammen med sin familie, men han spillede i mange år førsteholds-fodbold i Frederikshavn for FFI.

Ben sandsynligvis brækket
Efter blomsteroverrækkelsen kom fodboldkampen i gang, og efter ca. 40 minutters spil ved stillingen 0 – 0 kom Hørbys Andy Pedersen ind i en tackling med en Voersåspiller. Andy Pedersen blev liggende på banen med store smerter, og der blev sendt bud efter en ambulance, der var hurtigt på stedet. Andy Pedersen blev kørt på hospitalet med et muligvis brækket ben.

Når man dyrker sport, er der altid risiko for skader, det ved alle sportsfolk. Der manglede 5 minutter til dommeren kunne fløjte slut på 1. halvleg, men det blev der ikke noget af, på grund af mange af Hørbyspillerne var så rystede, over det skete og valgte ikke at fortsætte kampen. Dommeren fløjtede kampen af, men hvad der så videre sker i sagen vides i skrivende stund ikke. Under normale omstændigheder vil Voerså IF muligvis få tilkendt 3 point på grund af afbrydelsen fra modpartens side, men det er noget, der må kigges på i JBU. (Jysk Boldspil Union, red.).

JBU har efterfølgende oplyst, at man på baggrund af dommerens indberetning har besluttet at kampen skal spilles om.

Tekst og foto Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kamp sluttede brat da spiller brækkede benet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger