Jette Kjeldsen fik surprise party af sit personale

SONY DSC

Jette Kjeldsen fik surprise party af sit personale

3. april 2016 - kl. 0:07 - af

Fredag den 1. april havde Jette Kjeldsen ”Min Købmand” i Grønnegade i Sæby ikke specielt travlt. Hun var blevet inviteret ud at spise af sine to dejlige drenge Kevin og Patrick, men hun tænkte, det er den 1. april og det passer ikke, men hun blev klogere.

Kevin kørte sin mor, først mod Frederikshavn, ”så skal jeg nok besøg venner eller familie”, tænkte hun, men så drejede han af mod Sæby. Det blev mere og mere mystisk, men ved vejs ende havnede de hos Klaus og Joan Kjærgaard, hvis datter er en del af personalet hos ”Min Købmand”.

Her havde personalet lavet et surprise party for hende, med banner hvor der stod ”Min ynglings Jette” hængende ned fra lamperne. ”Det fortæller mere om dem, end det gør om mig. Jeg har et fantastisk godt og ansvarsfuldt personale”, sagde Jette efterfølgende.

Klaus Kjærgaard havde lavet lækker mad, og aftenen blev tilbragt med hygge, konkurrencer om forretningen, spisning af skumfiduser og flødeboller inden de unge tog i byen, men som Jette sagde: ”Dog uden mig, det er jeg sku blevet for gammel til”.

Jette slutter med at sige tak for en hyggelig aften med skønt samvær, god mad, sjove konkurrencer m.m. Tak til Karina og Vibeke for også at deltag. Tak til Joan og Klaus for husly, og ikke mindst tusind tak til mit super personale.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jette Kjeldsen fik surprise party af sit personale' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER