Forår og sol betyder standerhejsning i SIK 80

Forår og sol betyder standerhejsning i SIK 80

1. april 2016 - kl. 15:29 - af

Så kom atletikken på banen igen, og de nymalede atletikbaner i Sæby bød velkommen til medlemmerne torsdag aften.

Aftenens program bød på: Jagt på påskeæg, konkurrencer, flaghejsning, uddeling af flidspræmier og til slut en varm pølse i klubhuset.

Formanden, Gunnar Møller Nielsen bød velkommen og fortalte om de kommende aktiviteter på Atletikstadion. Landsdelsmesterskaber, Vestdanske mesterskaber, Skole OL hvor 1000 skoleelever fra 4. – 7. kl. bliver budt velkommen, samt Atletikskolen i uge 26. se www.SIK80.dk.

Selv fik formand Gunnar Møller Nielsen igen lederpokalen. Det er 20 år siden hans navn blev graveret på pokalen for første gang. Julian Schlegel blev årets Juniorleder. Julian udvidede sidste år atletikskolen til også at omfatte de 6 – 9 årige.

”Trænerstaben er på plads, og vi har i år fokus på udvikling og klubkultur. På den praktiske side vil vi bygge et nyt sekretariat på stadion”, fortæller formanden.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forår og sol betyder standerhejsning i SIK 80' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER