Udenlandske tricktyve på spil i Sæby

Udenlandske tricktyve på spil i Sæby

31. marts 2016 - kl. 18:39 - af

Nordjyllands Politi har i løbet af hele torsdagen modtaget flere anmeldelser i Hjørring og Frederikshavn kommuner om forhold med udenlandske tricktyve i, der forsøger at snyde i forbindelse med vekslinger i forretninger, at udgive sig for indsamlere til foreninger og beder om penge pga. forskellige handicaps – f.eks. at være blinde.

Kl. 1139 ved FAKTA, Østerbrogade 54, Nørresundby, hvor 2 mandlige personer udgav sig for at være fra en handicapforening og forsøgte at lokke personlige oplysninger fra kunder og at indsamle penge.

Kl. 1321 ved SuperBrugsen, Chr. Pedersensvej 4, Sæby, hvor 4 sigøjner lignende personer forsøgte at få kunder til at skrive under på et stykke papir samt bidrage til velgørenhed. Personerne kørte i turkisgrøn personbil – muligt en Renault – med noget tape på bagruden.

Kl. 1327 i Søndergade, Løkken, hvor 2 mænd og 2 kvinder af udenlandsk herkomst i forbindelse med tricktyveri – veksling af penge – i forretning kørte fra stedet i en mørk blå tysk registreret Volvo St.car.

Kl. 1629 ved Rema 1000, Ved Banen, Sindal, hvor 2 udenlandske mænd udgav sig for at være blinde og søger underskrifter og penge fra kunder til forretningen.

Politiet opfordrer at undlade at give penge den type personer og ved mistanke om ulovligheder at kontakte politiet på telefon 114 – evt. kan der optages fotos af mistænkelige personer og køretøjer, som kan mailes til politiet eller sendes via app “Tip Politiet”, lyder det fra vagtchef Bent Højgaard.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udenlandske tricktyve på spil i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER