Boligforeningen engagerer sig aktivt i Masterplan Sæby

SONY DSC

Boligforeningen engagerer sig aktivt i Masterplan Sæby

31. marts 2016 - kl. 0:01 - af

Det gør de, fordi de har omkring 900 boliger i Sæby, og dermed bor der mellem 1.500 og 2.000 borgere i boligforeningen.

De gør det også, fordi de er interesseret i lokalområdet og gerne vil gøre noget ikke blot for deres beboere, men også andre borgere. Man kan jo være nabo til dem, ønske at flytte ind hos boligforeningen på et tidspunkt, være eller kende en ansat hos dem, og de ”handler jo meget i byen”, når boligerne skal holdes ved lige.

Boligforeningen holder derfor åbent 3 dage, hvor de den første dag meget gerne vil se og høre fra beboere og kommende beboere. Det skulle der gerne komme forslag og ideer ud af, der kan forbedre byen og boligforeningen.

De to andre dage drejer sig om Sæby fra øst til vest, syd til nord, havnen, midtbyen, vestbyen og så videre.

Det er ikke kun om boliger, men om alt der optager borgerne. Gode ting som skal fremhæves og ting, som skal forbedres eller ændres. Man kan kommentere fritid og kultur, offentlig service og transport, handel og forretninger, parkeringspladser og torve og så videre.

De sørger for, at der er kort, skitser og tegninger, man kan debattere og noget at skrive ens tanker og ideer på.

Har man som enkeltperson, del af en forening eller en gruppe, lyst til at få sat noget på væggen og til debat, er man meget velkommen til det. Skriv blot til karl@fbmail.dk eller helle@fbmail.dk så løser de det praktiske.

Der er ingen facitliste for dagene, og hvordan det går, afhænger af deltagerne.

De forhåbentlig mange ideer samler Frederikshavn Boligforening sammen og sender til Frederikshavn Kommune.

Fredag den 8. april kl. 13.00, er der officiel ”Åbent hus” på Solsbækvej 2, dørene åbnes dog kl. 10. Åbningen foretages af formanden for Plan og Miljø afdelingen, Anders Brandt Sørensen, der er i spidsen for Masterplan Sæby.

Vel mødt:

Torsdag den 7. april, kl. 13 til 17 – mest for beboere i boligforeningen.

Fredag den 8. april kl. 10 til 15 med officiel åbning kl 13.00.

Lørdag den 9. april kl. 10 til 15.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Boligforeningen engagerer sig aktivt i Masterplan Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER