Der kunne sættes rigtig mange kors op i midtbyen!

Der kunne sættes rigtig mange kors op i midtbyen!

28. marts 2016 - kl. 10:10 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Johnny Vittrup.

Det er en rigtig skamplet vi har i vores hyggelige midtby, dog synes jeg ikke det en ny kirkegård vi mangler – lad nu præsten og Hejslet tage sig af den del. Sidst jeg gik en tur på kirkegården var der flere ledige matrikler til leje for en 30 årige periode.

Det har sikkert aldrig været Kurt Støms sidste ønske han vil give Sæby midtby denne gave men hellere en nyopført bygning med butikker og lejemål – det kunne have pyntet – skabt liv, hvem ville ikke som iværksætter gerne kunne flytte ind i et nyt lokale i Sæbys midtby og fortælle sit netværk “vi blev fri for at starte op i en K3 ” kom og kik.

Der kunne sættes rigtig mange kors op i midtbyen med blomster og levende lys for alle dem der har mistet livet ved at tage chancen – måske skulle vi kigge os rundt i gaden og tænke mon overhovedet dem der lever af at låne penge ud er i live – hvis de er døde kan jeg godt forstå Kurts projekt gik bort – hvis alt optimisme og ideer bliver fejet af bordet af vores lokale pengemænd hver gang et lille frø skal begynde et liv der kan skabe arbejdes pladser – skabe ny vækst – nye butikker mv.

Måske skulle dem med finansieringen og resurserne tage i mod “Vågn op og Vagt tårnet ” næste gang de kommer forbi.

Jeg ved ikke hvem der vågner først.

Kurt Strøm_kors

En kommentar til “Der kunne sættes rigtig mange kors op i midtbyen!” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Der kunne sættes rigtig mange kors op i midtbyen!”

  • Jeg skal ikke kloge mig på brændforsikringssummer mv, men måske er der ikke brug for flere tomme butikslokaler, eller tomme lejligheder i midtbyen. Måske kommunen, hvis muligt, kunne købe grunden og opføre en legeplads, eller et andet samlingspunkt for byens beboere og turisterne ikke mindst.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Der kunne sættes rigtig mange kors op i midtbyen!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER