Campingpladser og Danhostel melder om god belægning

Campingpladser og Danhostel melder om god belægning

27. marts 2016 - kl. 15:26 - af

Svalereden_600x250Hos Danhostel Sæby melder de alt booket i påskeferien. Det er selvfølgelig pga. Rødspættecup, men også enkelte turister har været på besøg, og synes det er rigtig hyggeligt, når det hele koger, og der rigtig er gang i den.

Hedebo Strandcamping, som startede sæsonen den 18. marts, har ligeledes været godt besøgt. Alle fastliggere er kommet, og der har været en del turister, ligesom alle hytter har været lejet ud, så de er rigtig godt tilfredse med starten på campingsæsonen og påsken, selv om vejret ikke har været det bedste, og påsken jo falder ret tidligt i år. Hedebo Strandcamping holder åbent helt frem til 11. september.

Også hos Svalereden Camping og Hytteby er man godt tilfreds med starten på sommersæsonen. Alle hytter og værelser er udlejet, fastliggerne er kommet, og der har været en del turister med autocampere og campingvogne. Hos Svalereden har man åben hele året, men det er nu højsæsonen starter. Den varer til september måned, hvor man så går over i vintercamping, men stadig med alt åbent – dog ikke kiosken, som lukker når sommersæsonen slutter.

Så alt i alt en god belægning på byens campingpladser og Hostel med glade gæster og indehavere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Campingpladser og Danhostel melder om god belægning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER