Folkevandring til koncert på Sæby Torv

Folkevandring til koncert på Sæby Torv

26. marts 2016 - kl. 12:49 - af

Påskelørdag har til nu vist sig fra sin bedste side, masser af sol og kun meget lidt vind. Det er ren ønsketænkning, når man er arrangør af en koncert i den størrelsesorden, som Sæby Handelsstandsforening i samarbejde med de andre byer, Frederikshavn og Skagen i dag ligger torv til.

Joey Moe var navnet, hvis nogen skulle være i tvivl, og i tvivl om der blev afholdt koncert, var ingen indenfor byskiltet. Med et lydtryk, der kunne få en hver hjertepatient til at tro den sidste time var inde, forplantede musikken sig gennem byens gader til stor tilfredshed for de rigtig mange fremmødte. Kort sagt var der ikke en plads ledig på Torvet, da hovednavnet gik på scenen kl. 11. Men nåede man det ikke, så er der såmænd rigtig god musik resten af denne skønne forårsdag på Sæby Torv.

I skrivende stund er det Double D, der får tonerne til at flyde og derefter Jesper Nielsen. De skiftes til at underholde til butikkerne lukker kl. 16, men der er stadig mange mennesker i byen og også en del turister, da der er Rødspættecup i Frederikshavn, og en del af de deltagende overnatter i Sæby, men kl. 16 skal man nok regne med at påskefreden derefter sænke sig over Sæby.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Folkevandring til koncert på Sæby Torv' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER