Er selvtægt okay her eller?<br>…

Er selvtægt okay her eller?

25. marts 2016 - kl. 11:52 - af

Der er i påskeugen plantet blomster på den mest omtalte grund i Vestergade i Sæby.

Brandtomten, som senest gik på tvangsauktion, men som ikke i første omgang kunne sælges pga. manglende viden om flere aspekter i sagen.

Retten udsatte derfor auktionen, som dog så blev aflyst helt, da de manglede ydelser var blevet betalt og tvangsauktionen dermed aflyst. Rygterne om, hvad der er sket i sagen er mange, men alt tyder på, at en lokal mand har skudt penge i projektet og derfor nu har retten til at bygge på grunden.

Så kan man jo ikke fortænke nogen i at tænke, ja den har vi hørt mange gange før, hvilket er sikkert og vidst. Så desværre er der på trods at mange forsøg ingen tidshorisont for projektet, og dermed afslutningen på sagen om Sæbys øjebæ nummer et.

Alligevel er der sket lidt, for som før omtalt, er der nu plantet blomster, nærmere betegnet primulaer midt på grunden. Om det kun er begyndelsen, eller om flere tiltag er på vej vides ikke, men må man det? – Hvis man følger lovgivningen, er det vel næppe tilladt at plante noget som helst på andre grund, men undskyld, det her kan man da kun tage hatten af for og smile lidt af, selvtægt eller ej.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Er selvtægt okay her eller?
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER